ATHENS KALLITHEA

Ντονάτι: "Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτες ομάδες στην Ευρώπη, είμαι περήφανος για την απόδοση των παικτών μου"

Ο Ντονάτι
Ο Ντονάτι ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Athens Kallithea, Μάσιμο Ντονάτι, στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του ματς με τον Ολυμπιακό στάθηκε στην απόδοση των παικτών του και στα λάθη που στοίχησαν στην ομάδα του και δεν πήρε αποτέλεσμα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η Athens Kallithea στάθηκε εξαιρετικά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, ωστόσο στο τέλος ηττήθηκε με 2-1 και αποχώρησε με άδεια χέρια από το φαληρικό στάδιο, μένοντας παράλληλα στον έναν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στη Stoiximan Super League.

Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας, Μάσινο Ντονάτι, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE μετά το φινάλε του ματς, εμ τον Ιταλό να αναφέρεται στο πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι οι "ερυθρόλευκοι", ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την απόδοση των δικών του ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάσιμο Ντονάτι

Για το ματς: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες και την απόδοσή τους, όχι όμως με το αποτέλεσμα"

Για το τι θετικό κρατάει από τον αγώνα και τι δεν θέλει να ξαναδεί από την ομάδα του: "Κρατάω την επιθυμία να πολεμούμε απέναντι σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Είναι μία από τις καλύτες ομάδες στην Ευρώπη, με υπέροχο κόσμο. Θέλουμε να προσπεράσουμε τις μικρές λεπτομέρειες που δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι και να τις διορθώσουμε στην προπόνηση".

TAGS ATHENS KALLITHEA STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ