ΑΡΗΣ

Ντόπες από Μιχαλήτσο

Ντόπες από Μιχαλήτσο
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν πάθος στο παιχνίδι με την Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι παθιασμένοι στο παιχνίδι με την Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας το απόγευμα της Δευτέρας.

" Είχατε πάθος, έτσι σας θέλω παθιασμένους και στη Βέροια", ήταν τα λόγια που χαρακτήρισαν την ομιλία του τεχνικού του Άρη που θέλησε ουσιαστικά να ντοπάρει στους ποδοσφαιριστές του εν όψει της μάχης που τους περιμένει.

Σε μία μάχη όπου δεν θα είναι μόνοι αλλά θα έχουν στο πλευρό τους σίγουρα περισσότερους από 4.000 φιλάθλους τους στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας, στις θύρες 5 και 6 αυτού, όπως προέκυψε μετά το τέλος της σημερινής σύσκεψης με την Αστυνομική Διεύθυνση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχαλήτσος κατά της διάρκεια της εβδομάδας είχε τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές του θέλοντας και προσωπικά να τους προετοιμάσει και ψυχολογικά.

Κι όσον αφορά τις δοκιμές που προχώρησε ο τεχνικός του Άρη έχει χρησιμοποιήσει τον Τσουκάνη ως αριστερό εξτρέμ κάτι που σημαίνει πως εκτός ενδεκάδας θα μείνει είτε ο Διαμαντάκος είτε ο Γιαννιώτα με δεδομένη την χρησιμοποίηση του Αγγελούδη στην κορυφή της επίθεσης απόντος του τιμωρημένου Αγκάνθο.

Στην διάρκεια της σημερινής πρωινής προπόνησης του Άρη που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο Μιχαλήτσος χρησιμοποίησε και τον Σουνά.

Σε αυτήν Ζαραδούκας και Γιαννιώτας προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας έτσι εαυτόν στην διάθεση του Μιχαλήτσου. Από εκεί και μετά, ο Νούνο Κοέλιο, όπως αναμενόταν, ακολούθησε και σήμερα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας (ενοχλήσεις στον προσαγωγό).

Για μία ακόμη ημέρα ο Ρούμπεν Πουλίδο, για προληπτικούς λόγους, έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα (τενοντίτιδα στον προσαγωγό). Πάντως, τόσο ο Πορτογάλος ανασταλτικός μέσος όσο και ο Ισπανός στόπερ θα δοκιμάσουν να μπουν στην αυριανή προπόνηση που θα γίνει και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Τέλος ο Μιχάλης Γιαννίτσης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στην επιγονατίδα του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ