ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ντόπες" Φερέιρα σε παίκτες

"Ντόπες" Φερέιρα σε παίκτες
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός καλείται να νικήσει την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για να παραμείνει μόνος στην κορυφή και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επιχείρησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του ενόψει του κυριακάτικου ματς.

Η ήττα από τον Λεβαδειακό το περασμένο Σάββατο σε συνδυασμό με τις επιτυχίες του Ολυμπιακού απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ανέτρεψε την κατάσταση, με τον Παναθηναϊκό να είναι πλέον δεύτερος στο βαθμολογικό πίνακα έστω με ματς λιγότερο.

Πλέον, όλοι στην Παιανία γνωρίζουν πως τα 10 που απομένουν μέχρι το φινάλε είναι "τελικοί" και πως για να μπορέσει η ομάδα να ξανασταθεί στα πόδια της μετά το στραπάτσο στη Βοιωτία, οι τρεις βαθμοί της νίκης απέναντι στους Ακρίτες αποτελούν αυτοσκοπό .

Αυτό το ξέρει καλύτερα από όλους ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος θέλοντας να συσπειρώσει τους " πράσινους " παίκτες σε μία κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος, τους μίλησε στην τελευταία προπόνηση.

" Αν παίξουμε και πάλι όπως στο πρώτο μισό της σεζόν στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος, ο οποίος περιμένει να δει με αγωνία τα αποτελέσματα εντός αγωνιστικού χώρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ