ΑΡΗΣ

Ντόπες Λαμπριάκου στην προπόνηση

Ντόπες Λαμπριάκου στην προπόνηση
INTIME SPORTS

Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με τον Σταύρο Λαμπριάκο, μέσα από την ομιλία του, να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές του Μάκη Κατσαβάκη, εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα.

Στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου βρέθηκε η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Άρης με τον Σταύρο Λαμπριάκο, μέσα από την ομιλία του, να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές του Μάκη Κατσαβάκη εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα.

Το παρών στην προπόνηση που έγινε στις 20:00 με αναμμένους τους προβολείς δεδομένου ότι το μεθαυριανό ραντεβού θα ξεκινήσει στις 20:30 με την διοικούσα επιτροπή να παραβρέθηκε σύσσωμη αφού το παρών έδωσαν οι Ζαμπέτας, Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Στεφανίδης.

" Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, σε κάθε παιχνίδι μετράνε οι τρεις βαθμοί και πέρα από αυτούς, όταν θα τους κατακτήσουμε, την Δευτέρα, την επόμενη μέρα θα καταλάβετε τι σημαίνει η νίκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι", τόνισε αρχικά ο Λαμπριάκος.

Δεν έμεινε όμως εκεί και πρόσθεσε: " Δεν χωράει φόβος ή αδράνεια σε τέτοια παιχνίδια, αλλά πάθος και καθαρό μυαλό. Κλείστε τα αυτιά σας σε όσα θα λέγονται γύρω σας από την κερκίδα και μπείτε να κερδίσετε το παιχνίδι για σας, για τη φανέλα, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Άρη".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ψυχολογικό τομέα δούλεψε στην διάρκεια της εβδομάδας και ο Μάκης Κατσαβάκης με τους συνεργάτες του ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στα ευχάριστα για τον Σερραίο τεχνικό ήταν ότι προπονήθηκε κανονικά ο Ρούμπεν Πουλίδο και υπολογίζεται.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ