ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ντόπες" Τεν Κάτε και διάστρεμμα ο Γκάμπριελ

"Ντόπες" Τεν Κάτε και διάστρεμμα ο Γκάμπριελ
Γκάμπριελ

Τεν Κάτε: "Να τα δώσετε όλα για την 2η θέση". Διάστρεμμα ο Γκάμπριελ που ίσως χάσει την Τούμπα

Τεν Κάτε: "Να τα δώσετε όλα

Στην τελευταία προπόνηση της εβδομάδας αφού την Κυριακή οι "πράσινοι" έχουν ρεπό, ο Χενκ Τεν Κάτε μετά την χθεσινή έκπληξη για μερικούς από τους "πράσινους" επιχείρησε να ανεβάσει και το ηθικό των παικτών του.

Στην σύντομη ομιλία του ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας από την Δευτέρα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, τους ξανατόνισε πόσο σημαντικό και πόσο χρειάζεται η ομάδα να κατακτήσει την 2η θέση μέσα από την διαδικασία των πλέι-οφ.

Μάλιστα τους διευκρίνισε ότι είναι πολύ σημαντική η πρώτη αναμέτρηση στην Τούμπα εκεί που οι "πράσινοι" θα πρέπει να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

" Την Κυριακή θέλω να ξεκουραστείτε και να έρθετε από την Δευτέρα έτοιμοι στις προπονήσεις. Εχουμε ένα θετικό πρόγραμμα και είναι καλό το γεγονός ότι ξεκινάμε με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Ετσι θα έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Θέλω να τα δώσετε όλα για να κατακτήσουμε την 2η θέση και να παίξουμε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ

", τους τόνισε ο Ολλανδός προπονητής.

Διάστρεμμα ο Γκάμπριελ

Ο Βραζιλιάνος μέσος στη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου, υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική. Πλέον η συμμετοχή του στην πρώτη αναμέτρηση των πλέι-οφ με τον ΠΑΟΚ στην κυριακάτικη αναμέτρηση, είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο 27χρονος άσος των "πράσινων" όπως αναφέρε το ιατρικό τιμ θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του και η χρονική περίοδος, στην οποία θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ατομικό οι Νίλσον, Μελίσσης

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα του Σαββάτου, οι Μελίσσης και Νίλσον έκαναν ατομικό ενώ και πάλι δεν μπόρεσε να προπονηθεί ο Σωτήρης Νίνης, λόγω ίωσης, που τον ταλαιπωρεί από την Παρασκευή.

Την Κυριακή, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν και πάλι ρεπό και από την Δευτέρα θα αρχίσει εντιατικά η προετοιμασία για το πρώτο ματς των πλέι-οφ και το ματς με τον "δικέφαλο του Βορρά".



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ