ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Απέρριψε την επιλογή να προπονηθεί στο Μπερναμπέου για να μην μάθει η Ρεάλ τις στρατηγικές της

Dortmund's head coach Nuri Sahin is pictured during the Champions League opening phase soccer match between Club Brugge and Borussia Dortmund at Jan Breydelstadion in Bruges, Belgium, Wednesday, Sept. 18, 2024. (AP Photo/Omar Havana)
Σαχίν_Ντόρτμουντ @2024 OMAR HAVANA/AP IMAGES

Η Ντόρμουντ επέλεξε να μην προπονηθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη League Phase του Champions League ώστε να μην διαρρεύσουν τα πλάνα του προπονητή της.

Η Ντόρτμουντ αποφάσισε να μην προπονηθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με σκοπό να αποφύγει τα αδιάκριτα μάτια των ανθρώπων της Ρεάλ και να προφυλάξει με αυτό τον τρόπο τα σχέδια του προπονητή της Νουρί Σαχίν πριν το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Συγκεκριμένα, οι Βεστφαλοί επέλεξαν 24 ώρες πριν τη διεξαγωγή του παιχνιδιού με τους Μαδριλένους να μην πραγματοποιηθεί η προπόνηση στο γήπεδό τους, αλλά αυτή να συμβεί στη Γερμανία προτού πετάξουν για την Ισπανία, μία τακτική που προκάλεσε αίσθηση, πόσο μάλλον όταν η διοργάνωση δεν βρίσκεται ακόμη στην τελική ευθεία.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ CHAMPIONS LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ