ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του Χούμελς, ενδιαφέρον από Ρόμα και Μίλαν

Dortmund's Mats Hummels applauds to supporters after the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Borussia Dortmund at the BayArena in Leverkusen, Germany, Sunday, Dec. 3, 2023 (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ματς Χούμελς. © 2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Ματς Χούμελς θα αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Ντόρτμουντ και ο Γερμανός αμυντικός αναμένεται να αναζητήσει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Η Ντόρτμουντ δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ματς Χούμελς και ο ίδιος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο λίγές ώρες μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του Τέρζιτς.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος αποχαιρετισμός του Χούμελς με την Ντόρτμουντ, αφού είχε επίσης αποχωρήσει για χάρη της Μπάγερν από τον σύλλογο το 2016, μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στους Βεστφαλούς, πριν επιστρέψει για την δεύτερη θητεία το 2019.

Ο ίδιος ο Χούμελς είναι ανοιχτός σε μια μετακίνηση στο εξωτερικό, με δύο μεγάλες ομάδες της Serie A, τις Ρόμα και Μίλαν, να δείχνουν ενδιαφέρον για τον 35χρονο αμυντικό χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάτι το απτό μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζεται πως ο Χούμελς είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τον Έντιν Τέρζιτς λίγο καιρό πριν τον τελικό του Champions League και φαίνεται πως αυτός ήταν ένας σημαντικό λόγος που οδήγησε τον Γερμανοκροάτη τεχνικό στην παραίτηση.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής ανάρτησε σήμερα μία φωτογραφία στα social media με λεζάντα η οποία έγραφε: "Η σύνοψη της σημερινής ημέρας θα είναι μια πρόκληση και για μένα".

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΙΛΑΝ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ