ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Εκτός ο Αντεγέμι για πάνω από ένα μήνα

Ντόρτμουντ: Εκτός ο Αντεγέμι για πάνω από ένα μήνα
Ο Καρίμ Αντεγέμι με τη φανέλα της Ντόρτμουντ @2023 AP IMAGES/MARTIN MEISSNER

Η Ντόρτμουντ δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Καρίμ Αντεγέμι μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, με τον αριστερό εξτρέμ των Γερμανών να έχει υποστεί θλάση.

Ο Καρίμ Αντεγιέμι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του Νούρι Σαχίν έως και τα μέσα Νοεμβρίου, με τον παίκτη να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ο οποίος τον ταλαιπωρεί μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τη Σέλτικ (7-1) στο Champions League.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μπορεί να πέτυχε χατ-τρικ απέναντι στους "κέλτες", ωστόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπέστη θλάση και ως εκ τούτου στη Ντόρτμουντ υπολογίζουν πως θα επιστρέψει πλήρως μετά την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Την είδηση του τραυματισμού του ανακοίνωσε ο ίδιος ο Σαχίν λέγοντας: "Θα είμαστε χωρίς τον Καρίμ και τον Ζουλιέν (Ντουρανβίλ) για κάποιο χρονικό διάστημα. Αναμένεται να επιστρέψουν μετά τη διεθνή διακοπή στα μέσα Νοεμβρίου".

Αναμφίβολα πρόκειται για μία σημαντική απώλεια για τους Βεσταφαλούς, οι οποίοι δυσκολεύονται μέχρι στιγμής να αποκτήσουν μία συνέπεια ως προς τα αποτελέσματα. Ο Αντεγέμι πραγματοποιεί φέτος μία εκπληκτική σεζόν, μετρώντας πέντε τέρματα και ισάριθμες ασίστ σε μόλις 8 εμφανίσεις.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ