ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Βάλντεμαρ Άντον από τη Στουτγάρδη

Stuttgart's Waldemar Anton during the German Bundesliga soccer match between TSG 1899 Hoffenheim and VfB Stuttgart in Sinsheim, Germany, Tuesday, Jan. 24, 2023. (AP Photo/Michael Probst)
Ο Βάλντμαρ Άντον. @2023 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του αμυντικού Βάλντεμαρ Άντον, με τον παίκτη να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα.

Ο Βάλντεμαρ Άντον είναι από εδώ και στο έξης ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ, με τον 27χρονο Γερμανό αμυντικό να ανακοινώνεται και εν συνεχεία να υπογράφει συμβόλαιο για τα επόμενα 4 χρόνια με τους "Βεστφαλούς".

Η Ντόρτμουντ επιβεβαίωσε την μεταγραφή του από τη Στουτγάρδη, η οποία κόστισε 22,5 εκατομμύρια ευρώ και στόχος αυτής της κίνησης είναι να καλυφθεί επάξια το κενό του Ματς Χούμελς, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε για δεύτερη φορά από την ομάδα.

Ο Άντον υπέγραψε στη Στουτγάρδη το 2020 από το Ανόβερο και έκτοτε μέτρησε 129 συμμετοχές με την ομάδα, πετυχαίνοντας μάλιστα και τέσσερα γκολ. Με τη Στουτγάρδη κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Bundesliga και πήρε τη πρόκριση στο Champions League για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2007.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ