ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Ο Γκιράσι ανακοινώθηκε από τους Βεστφαλούς

Stuttgart's Serhou Guirassy celebrates his side's opening goal during a German Bundesliga soccer match between FSV Mainz 05 and VfB Stuttgart in Mainz, Germany, Saturday, Sept. 16, 2023. (AP Photo/Michael Probst)
Ο Σερού Γκιράσι. @2023 MICAEL PROBST/AP IMAGES

Ο Σερού Γκιράσι ανακοινώθηκε εν τέλει από τη Ντόρτμουντ, με την γερμανική ομάδα να δένει με συμβόλαιο τον 28χρονο επιθετικό για τα επόμενα 4 χρόνια.

Η Ντόρτμουντ και ο Σερού Γκιράσι προχώρησαν τελικά τις διαδικασίες της μεταγραφής, με τον επιθετικό από την Γουινέα να ανακοινώνεται από τη γερμανική ομάδα, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Υπενθυμίζεται πως η μεταγραφή του επιθετικού είχε βρεθεί στον αέρα, αφού ένας τραυματισμός που παρατηρήθηκε σε εκείνον κατά την διάρκεια των ιατρικών εξετάσεων υποχρέωσε τον σύλλογο σε αναστολή της διαδικασίας ολοκλήρωσης της απόκτησής του.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως αυτό το εμπόδιο ξεπεράστηκε άμεσα, με τον 28χρονο παίκτη να είναι πλέον και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ, η οποία ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης του από την Στουτγάρδη ύψους 17,5 εκατομμυρίων.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ