ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ντος Σάντος: Το μυστικό όπλο

Ντος Σάντος: Το μυστικό όπλο
Ντος Σάντος

Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος είναι το νέο (πολύ νέο) μεγάλο όνομα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα

Μπορεί με τις εμφανίσεις του στη διάρκεια της προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα να έχει στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος παραμένει προσγειωμένος και δηλώνει ότι έχει ακόμα να μάθει πολλά.
Ο 18χρονος Μεξικανός, τον οποίο οι άνθρωποι του Άρη θα ήθελαν να αποκτήσουν με τη μορφή του δανεισμού, έχει σημειώσει τρία τέρματα στα φιλικά των μπλαουγκράνα, με τα δύο από αυτά να έχουν επιτευχθεί στην περιοδεία της ομάδας στην Ασία.

Με δηλώσεις του που δημοσιεύονται σήμερα στον ισπανικό Τύπο, ο νεαρός επιθετικός τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι οι τρεις τους με φροντίζουν πολύ καλά (σ.σ. οι Ετό, Ροναλντίνιο και Ανρί). Έχω αγωνιστεί μαζί και με τους τρεις και κάνουν το παιχνίδι πολύ πιο εύκολο. Πρέπει τώρα να δουλέψω σκληρά για να αποκτήσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να φτάσω στο επίπεδό τους. Η καριέρα μου αρχίζει μόλις τώρα."



Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Φρανκ Ράικαρντ, έχει εντυπωσιαστεί με τις εμφανίσεις του Ντος Σάντος στην Ασία, με αποτέλεσμα να τον βαφτίσει χαϊδευτικά ως το "μυστικό όπλο" του, ενώ το θαυμασμό του για τον νεαρό έχει εκφράσει και ο Ροναλντίνιο. "Είναι φανταστικό να παίζεις με έναν νεαρό παίκτη με τόσο πολύ ταλέντο. Θα προσπαθήσω και θα τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ."

Παρακολουθείστε ένα video από αγώνα της Μπαρτσελόνα με κινήσεις του 18χρονου Μεξικάνου που αναδεικνύουν θαυμάσια το στιλ του.








TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ