ΑΡΗΣ

Ντουκουρέ: "Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήρθε την κατάλληλη στιγμή για εμάς "

Ο Σέικ Ντουκουρέ
Ο Σέικ Ντουκουρέ INTIME SPORTS

Ο Σέικ Ντουκουρέ δήλωσε ότι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήρθε την κατάλληλη ώρα για τον Άρη, καθώς είναι μια καλή ευκαιρία για επανεκκίνηση και για το χτίσιμο ενός νικηφόρου σερί, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό.

Ο Σέικ Ντουκουρέ σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει του Άρη με τον ΠΑΟΚ (04/09, 21:30, NOVA SPORTS Prime και Live SPORT24) στο Κλεάνθης Βικελίδης, τόνισε ότι η αλλαγή προπονητή δεν επηρέασε τους κίτρινους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το ντέρμπι και έχει φροντίσει να το μεταφέρει και στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντουκουρέ στη NOVA: Για το πώς προετοιμάστηκαν για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Ήταν διαφορετική εβδομάδα, είχαμε την αλλαγή προπονητή. Για εμάς η καθημερινότητα δεν άλλαξε, συνεχίσαμε τη δουλειά. Η σκέψη μας ήταν μόνο στο παιχνίδι. Προσαρμοστήκαμε στα νέα δεδομένα, δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, τώρα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι".

Για τις αλλαγές που προσπάθησε να φέρει στην ομάδα ο Τερζής: "Η εβδομάδα δεν ήταν διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες. Μας ξέρει ο κύριος Τερζής και τον ξέρουμε. Είδαμε βίντεο του αντιπάλου και τον αναλύσαμε, κάναμε την προετοιμασία μας με κάποιες διαφοροποιήσεις, αλλά η εβδομάδα κύλησε περίπου στο ίδιο μοτίβο με τις προηγούμενες".

Για το πώς περιμένει το ντέρμπι: "Είχα την τύχη να ζήσω δύο φορές την εμπειρία αυτών των αγώνων πέρυσι. Είχα σκοράρει στο ένα από αυτά. Ξέρω τη σημασία των παιχνιδιών. Και οι δύο ομάδες έχουν αρκετά νέα πρόσωπα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το περιμένουμε με στόχο να κερδίσουμε. Έρχεται την κατάλληλη στιγμή γιατί είναι μια ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες και να χτίσουμε ένα σερί".

Για το ότι είναι βασικός τη φετινή σεζόν και τι έχει μεταφέρει στους συμπαίκτες του για το ντερμπί: "Εγώ και όσοι ήμασταν πέρυσι και έχουμε εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια, μιλάμε στους συμπαίκτες μας γι' αυτό το ντέρμπι. Τους εξηγούμε τη σημασία που έχει το παιχνίδι για την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη. Είναι έξυπνα παιδιά, δεν θα έχουν κάποιο ζήτημα και θα προσαρμοστούν γρήγορα".

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ