ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντούνγκα: "Αμάουρι, θέλει υπομονή η Βραζιλία"

Ντούνγκα: "Αμάουρι, θέλει υπομονή η Βραζιλία"
αμαουρι

Μπορεί ο Αμάουρι να πλησιάζει στην Εθνική Ιταλίας, όμως ο Ντούνγκα ζήτησε υπομονή από τον Βραζιλιάνο αν θέλει... σελεσάο

Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ περιμένει το ιταλικό διαβατήριο και είχε ξεκαθαρίσει πως θα παίξει στην Εθνική Ιταλίας αφού το όνειρο της σελεσάο φαντάζει μακρινό.
Παρόλα αυτά μετά την μεταγραφή του στην Γιουβέντους ο τεχνικός της Βραζιλίας, Ντούνγκα, τόνισε πως θα δώσει την ευκαιρία στον Αμάουρι άμα δείξει ότι αξίζει.

"Στην Εθνική Βραζιλίας υπάρχει σεβασμός στην ιεραρχία. Έχω παίκτες όπως ο Αντριάνο, ο Φρεντ, ο Λούις Φαμπιάνο και ο Πάτο που βρίσκονται στην διάθεσιμή μου", δήλωσε στην "Gazzeta dello Sport" ο τεχνικός της σελεσάο, ενώ συνέχισε λέγοντας:

"Όπως και να χει, εάν ο Αμάουρι δείξει με την φανέλα της Γιουβέντους πως αξίζει, τότε θα πάρει την ευκαιρία του. Δεν θα τον καλέσω στα επόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ, όμως μπορεί να του δώσω ευκαιρία στα φιλικά τον Νοέμβρη".



Όσο για το γεγονός πως ο Μαρτσέλο Λίπι είναι έτοιμος να καλέσει στην Εθνική Ιταλίας τον Αμάουρι, ο Ντούνγκα υπογράμμισε: "Αυτοί που θέλουν να φορέσουν την φανέλα της σελεσάο θα πρέπει να έχουν την δύναμη να περιμένουν".




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ