COPA AMERICA

Ντούνγκα: "Μουντιάλ σε 24 χρόνια..."

Ντούνγκα: "Μουντιάλ σε 24 χρόνια..."
New Image

Ο τεχνικός της "σελεσάο" απάντησε στην κριτική του Τύπου της χώρας, υποστηρίζοντας ότι αν κοιτάζουν μόνο το θέαμα, το επόμενο Μουντιάλ θα κατακτηθεί σε 24 χρόνια!

"Στιλ Ιταλίας" είναι το ποδόσφαιρο που παίζει η Βραζιλία στο 42ο Κόπα Αμέρικα σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, τα οποία κατηγορούν τον Ντούνγκα για τους τρεις αμυντικούς μέσους που παρατάσσει σε κάθε ματς ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου, ενώ δεν του χαρίζονται και για τις κλήσεις που έκανε.

Με δεδομένη την απουσία των Κακά και Ρονάλντο, του καταμαρτυρούν ότι δεν μπήκε καν... στον κόπο να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Ρονάλντο, που στο τελευταίο εξάμηνο με τη φανέλα της Μίλαν είχε μία πολύ καλή παρουσία, διαγράφοντας τις μαύρες μέρες στη Μαδρίτη και αφήνοντας υποσχέσεις για μία πολύ καλύτερη σεζόν με τους "ροσονέρι".

Βέβαια, το "φαινόμενο" απολαμβάνει αυτό το καλοκαίρι τις διακοπές του μαζί με την νέα του αγαπημένη ενώ ακολουθεί και ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, έχοντας από κοντά προσωπικό φυσιοθεραπευτή, όμως τέτοια ώρα τέτοια λόγια... Ο Τύπος ψάχνει ένα αποδιοπομπαίο τράγο (πόσο μάλλον σε περίπτωση που η ομάδα δεν καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό) και ο Ντούνγκα προσφέρεται ιδανικός για αυτό το ρόλο.

Ο ίδιος πάντως υπεραμύνεται των επιλογών και των τακτικών του, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν να έχουν στο μυαλό τους πρώτα απ'όλα το θέαμα, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί περιμένουν πάρα πολύ μέχρι να δουν κάποια μεγάλη διεθνή επιτυχία.

"Εάν συνεχίσουμε να μιλάμε μόνο για το θέαμα θα ξαναπάρουμε το Μουντιάλ σε 24 χρόνια (τελευταία κατάκτηση για τη "σελεσάο" το 2002 στα γερμανικά γήπεδα)", τόνισε ο Ντούνγκα και πρόσθεσε:

"Στο ποδόσφαιρο αυτό που έχει σημασία είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα με σωστή ισορροπία. Εγώ δουλεύω πάνω σε αυτό το σχέδιο".

Υπενθυμίζεται ότι στον αποψινό αγώνα με τη Χιλή για τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, επιστρέφει για την κάτοχο του τροπαίου ο Μαϊκόν που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, κάτι που σημαίνει ότι η "βερντεόρο" θα παραταχθεί με όλα τα αστέρια της στη σύνθεσή της.











TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ