ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ντούντεκ: "Είδα τον Μέσι να λέει τόσο απρεπή πράγματα στους Πέπε και Ράμος"

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Ράμος στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ το 2019
Ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Ράμος στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ το 2019 © 2019 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ρεάλ, Γέρζι Ντούντεκ, αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στον χαρακτήρα του Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας ότι ο Αργεντινός σταρ δεν είναι τόσο ήρεμος όσο φαίνεται, καθώς αποκάλυψε πως τον έχει δει να μιλάει άσχημα στους Πέπε και Σέρχιο Ράμος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο άλλοτε τερματοφύλακας της Ρεάλ, Γέρζι Ντούντεκ, αναφέρεται στον χαρακτήρα του Λιονέλ Μέσι. Ο 48χρονος Πολωνός κίπερ κατηγόρησε στην αυτοβιογραφία του τον Αργεντινό σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, κάνοντας λόγο για απρεπή συμπεριφορά απέναντι στους Πέπε και Σέρχιο Ράμος.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε για ένα άλλο πρόσωπο του Μέσι, το οποίο το εκδήλωσε στα clasica:"Ήταν πολύ παραπλανητικό και προκλητικό, όπως ήταν η Μπαρτσελόνα και ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Είδα τον Μέσι να λέει τόσο αγενή πράγματα στον Πέπε και τον Ράμος που δεν μπορείτε να φανταστείτε έναν άνθρωπο φαινομενικά τόσο ήρεμο να τα λέει".

Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς τους προς τον άλλοτε συμπαίκτη του στους "μερένγκες", Κριστιάνο Ρονάλντο, ανέφερε: "Ήταν εγωκεντρικός, απίστευτα ανταγωνιστικός και νικητής".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ