ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντουντού: "Δεν είμαστε κομπιούτερ"

Ντουντού: "Δεν είμαστε κομπιούτερ"
ντουντου πανηγυρικο

"Χρειαζόμαστε ξεκούραση... Δεν είμαστε κομπιούτερ", δήλωσε ο Ντουντού. Μπλάζιτς: "Δεν έκανα πέναλτι"

Είμαστε και εμείς άνθρωποι και σε 20 μέρες δώσαμε 7 πολύ δύσκολα ματς. Δεν είμαστε μηχανές και χρειαζόμαστε ξεκούραση. Νιώθω πολύ καλά που πέτυχα σήμερα το γκολ γιατί με βοηθάει ψυχολογικά.

Γνωρίζω πως ακούστηκαν άσχημα λόγια για μένα κάθε φορά που δεν έπαιζα καλά όμως μερικές φορές συμβαίνουν αυτά και δεν θα πρέπει να υπάρχει τόσο κακόβουλη κριτική.

Νομίζω πως με τον Ζίκο θα γίνουμε πολύ καλύτεροι και θα βελτιώσουμε πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας",



δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μέσος.

Μπλάζιτς: "Δεν έκανα πέναλτι"


Στο πέναλτι που κέρδισε ο Μήτρογλου στάθηκε ο Μπλάζιτς διαφωνόντας με την απόφαση του διαιτητή: "Είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν πέναλτι. Δεν ακόυμπησα σίγουρα τον Μήτρογλου και ούτε αυτός εμένα. Το είπα στον διαιτητή. Δεν ξέρω πως έγινε και δεν το είδε ενώ ήταν πάρα πολύ κοντά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές δίνονται τέτοια πέναλτι άλλες φορές πάλι όχι.

Ο Λεβαδειακός μπορεί να σωθεί. Έχουμε πολύ καλή ομάδα κι αν δείτε τους παίκτες που έχουμε θα καταλάβετε ότι είμαστε καλύτεροι από περσι. Έχουμε νέο προπονητή πρέπει να του δώσουμε χρόνο για να μάθει όλους τους παίκτες"

.

Μαρέσκα: "Ένιωσα περιέργα..."

Ο Έντσο Μαρέσκα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και όπως δήλωσε ένιωσε περίεργα κατά την είσοδό του στο τερέν: "Ήμουν λίγο επιφυλακτικός όταν μπήκα, ένιωσα περίεργα μετά από ένα μήνα. Χρειάζεται να βρω σιγά σιγά τον εαυτό μου και νιώθω πολύ καλά που επέστρεψα. Περιμένουμε να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι τραυματίες (Γκαλέτι, Ντάρμπισιρ)".


Ο Ιταλός αναφέρθηκε και στην διακοπή του πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας πως μόνο καλό θα κάνει στον Ολυμπιακό: "Χρειάζεται μέσα στην διακοπή να μάθουμε τον προπονητή και να μάθει αυτός εμάς. Θα μας κάνει πολύ καλό αυτό το 10ημερο γιατί θα δουλέψουμε σε πράγματα τα οποία υστερούμε".

Ζαϊρί: "Καλύτερα με δύο επιθετικούς"

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός παίζει καλύτερα με δύο επιθετικούς κάτι που βοηθάει τον ίδιο όπως δήλωσε ο Ζαϊρί: "Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Πριν το παιχνίδι ο προπονητής μας είπε να κερδίσουμε και μ' αυτό το σκεπτικό ξεκινήσαμε και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα ενώ παίξαμε καλα σαν ομάδα.

Για μένα η θέση είναι ίδια αλλά μπορώ με δύο επιθετικούς στην ενδεκάδα έχω περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Μ αρέσει πολύ να παίζω έχοντας πιο πίσω τον Τοροσίδη. Είναι ένας καλός παίκτης και ξέρει καλά τη θέση"

.

Κόλτζος: "Να στηρίξουμε τον Ερνάντεθ"


Στήριξη από τους παίκτες χρειάζεται ο Ερνάντεθ σύμφωνα με τον Κόλτζο: "Χρειάζεται να μάθουμε και να μας μαθει ο προπονητής αφού είναι καινούργιος. Πρέπει να τον στηρίξουμε και να βελτιώσουμε μερικές χτυπητές αδυναμίες που έχουμε. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο σημερινό παιχνίδι, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια νίκησε".



Από την πλευρά του ο Μέλμπεργκ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα λέγοντας: " Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και πετύχαμε 3 γκολ. Στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και πάλι αλλά έπεσε η απόδοσή μας".














TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ