ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Νυστέρι για Τρεζεγκέ

Νυστέρι για Τρεζεγκέ
τρεζ

Ο Γάλλος άσος της Γιουβέντους πρέπει να εγχειριστεί στο γόνατο και ενδέχεται να απουσιάσει για τέσσερις μήνες

Ο "Τρεζ" υποφέρει από το συγκεκριμένο πρόβλημα στο γόνατο εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος ως αλλαγή στο ματς με την Ουντινέζε την περασμένη Κυριακή, ενώ την Τετάρτη ήταν βασικό στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ζενίτ.
Αποδείχθηκε πως ο Τρεζεγκέ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και αρχικά σήμερα το πρωί οι πληροφορίες ανέφεραν πως απλά θα πρέπει να ξεκουραστεί για έναν μήνα, όμως μετέπειτα οι εξετάσεις έδειξαν πως θα πρέπει να οδηγηθεί στο χειρουργείο.

"Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ υποβλήθηκε σε εξετάσεις κια τον είδαν ειδικοί γιατροί για το πρόβλημά του στον τένοντα του δεξιού γονάτου, το οποίο χειροτέρεψε κατά την διάρκεια του αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ζενίτ την Τετάρτη".

"Οι εξετάσεις έδειξαν ότι θα πρέπει να εγχειριστεί και πάλι. Το πότε θα γίνει η επέμβαση και το γενικότερα το πρόγραμμα που θα ακολουθηθή θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα", αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Υπολογίζεται λοιπόν πως ο Τρεζεγκέ θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει πλέον στις αρχές του 2009.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι εκτός του Τρεζεγκέ δεν θα έχει και τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στην διάθεσή του για την αναμέτρηση με την Κάλιαρι την Κυριακή, έτσι αναμένεται να βρίσκονται στην επίθεση ο Αμάουρι με τον Ιακουΐντα.








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ