ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο 20αρης και οι... 35αρηδες

Ο 20αρης και οι... 35αρηδες
Σφακιανάκης INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος έμεινε για τρίτη αγωνιστική αήττητος, πετυχαίνοντας μάλιστα δυο νίκες σε αυτό το διάστημα, και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις. Διαβάστε γιατί άλλαξε η εικόνα της ομάδας του Περιστερίου.

Έπρεπε να τραυματιστούν 2-3 ποδοσφαιριστές και να έρθουν κάποιες απανωτές "σφαλιάρες" για να αλλάξει η εικόνα του Ατρόμητου, που πλέον βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όχι ξαφνικά δεν χάθηκαν τα προβλήματα ούτε ο σύλλογος του Περιστερίου έγινε υπερομάδα. Αυτό που συνέβη ωστόσο είναι πως επικράτησε η λογική, με τη βοήθεια λίγης... τύχης.

Γιατί τύχης; Για να δούμε...

Σαρμιέντο, Σαμπού; Άουτ!

Με τον Μαρσέλο Σαρμιέντο στην ενδεκάδα ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να πάρει νίκη. Έφταιγε μόνο ο Αργεντινός γι' αυτό; Φυσικά και όχι. Απλά ο 31χρονος άσος δεν ταιριάζει με τον Νεμπεγλέρα.

Έπρεπε λοιπόν να τραυματιστεί για να δούμε, επιτέλους, τον Σφακιανάκη να ξεκινάει από την αρχή στους αγώνες και φυσικά να δένει με τον αγέραστο Νεμπεγλέρα. Βέβαια το γεγονός πως και οι δυο έχουν καβαλήσει τα 35, είναι ένα ρίσκο. Όμως αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ανάγκη από βαθμούς.

Εκτός του Σφακιανάκη όμως, είδαμε τον Πασχάλη Μελισσά να πηγαίνει στο αριστερό άκρο (εκεί που τον είχαμε συνηθίσει πέρσι), ενώ ο Σαμπού (που δεν κάνει καλό πρωτάθλημα παρά το καλό ξεκίνημα), κάθισε στον πάγκο...

Τόπο στα νιάτα με την επίβλεψη των... γονέων

Αυτό για το οποίο αξίζουν συγχαρητήρια στον Γιώργο Δώνη ωστόσο, είναι η χρησιμοποίηση από την αρχή τόσο του Ανδρέα Τάτου, όσο και του Θανάση Καραγκούνη. Οι δυο νεαροί άσοι αγώνα με τον αγώνα βελτιώνονται και δίπλα στους Σφακιανάκη και Νεμπεγλέρα παίρνουν χρήσιμα στοιχεία για την εξέλιξη τους.

Ειδικά ο Τάτος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις σε ρόλο μέσου box-to-box και είναι βέβαιο πως το καλοκαίρι θα απασχολήσει τους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου...

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ