ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο 9χρονος που έφερε γούρι στους "ρεντς"

Ο 9χρονος που έφερε γούρι στους "ρεντς"
τζακ χιουζ

Ο 9χρονος Τζακ Χιούζ είναι το γούρι των "ρεντς" αφού ήταν μασκότ στις νίκες με ΟΣΦΠ (2005) και Άρσεναλ

Έτσι λοιπόν και στην Λίβερπουλ φαίνεται πως έχουν βρει το γούρι τους, στο πρόσωπο ενός 9χρονου φίλου της ομάδας από το Ρέξαμ. Ο λόγος για τον Τζακ Χιούζ, ο οποίος τις δύο φορές που ήταν μασκότ σε ματς Champions League των "ρεντς" έφερε τύχη καθώς η ομάδα του Άνφιλντ νίκησε και πήρε δύο ιστορικές προκρίσεις.
Συγκεκριμένα ο 9χρονος φίλαθλος της Λίβερπουλ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως μασκότ για δεύτερη φορά στο συγκλονιστικό ματς με την Άρσεναλ, όπου η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ πήρε την νίκη με 4-2 και παράλληλα το εισητήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Την πρώτη φορά που ο Τζακ Χιούζ έφερε τύχη ήταν στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό την σεζόν 2004-05 όπου η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ νίκησε με 3-1, πήρε την πρόκριση για τους "16" και στην συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο στον αλησμόνητο τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Ο νεαρός οπαδός της Λίβερπουλ φαίνεται πως έχει μπόλικη δόση τύχης, καθώς έχει κερδίσει δύο φορές σε διαγωνισμό και γι αυτό το λόγο βρέθηκε στο Άνφιλντ, πραγματοποιώντας το όνειρο του να βρεθεί δίπλα σε παίκτες ινδάλματα για τον ίδιο.

Για το συγκεκριμένο γεγονός μίλησε ο πατέρας του Τζακ, Ντάρεν Χιουζ, ο οποίος υπογράμμμισε: "Αυτή η ευκαιρία έρχεται μια στις χίλιες. Πόσα παιδιά στην ηλικία του έχουν πάρει αυτή την ευκαιρία δύο φορές. Ο διαγωνισμός γινόταν στις εφημερίδες και στα ραδιόφωνα, οπότε φανταστείτε πόσες χιλιάδες άνθρωποι δήλωσαν συμμετοχή".



Ο Τζακ όπως και ο πατέρας του είναι φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ και ευελπιστούν την φετινή σεζόν να επαναληφθεί ο θρίαμβος του 2005 όπου οι "ρεντς" κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης.

Ο 9χρονος ήταν μασκότ και σ' ένα φιλικο προετοιμασίας της ομάδας του Άνφιλντ ενώ όλο το δωμάτιο του είναι κόκκινο όπως δήλωσε και ο πατέρας του: "Το δωμάτιο του Τζακ είναι σαν ένας ναός της Λίβερπουλ. Αγαπάει πραγματικά την ομάδα".



Στα δύο παιχνίδια του Champions League που ο νεαρός από το Ρέξαμ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, ο πατέρας του Ντάρεν Χιούζ, τον παρακολουθούσε από την εξέδρα και η στιγμή ήταν άκρως συγκινητική όπως εξομολογείται: "Πίστευα ότι θα συμβεί μόνο μια φορά, όταν όμως βλέπεις το γιό σου να περπατά στον αγωνιστικό χώρο για δεύτερη φορά, είναι απίστευτο το συναίσθημα. Μου έφερε δάκρυα στα μάτια μου.

Ήταν επίσης ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Δεν πίστευα ότι θα υπήρχε καλύτερο παιχνίδι απ' αυτό με τον Ολυμπιακό, όπου έπρεπε να κερδίσουμε με δύο γκολ διαφορά, αλλά το παιχνίδι της Τρίτης ήταν εξίσου καλό αν όχι καλύτερο".





Όπως είναι φυσικό πλέον οπαδοί της Λίβερπουλ που γνωρίζουν την οικογένεια Χιούζ, ρωτούν συνεχώς αν ο 9χρονος Τζακ θα είναι μασκότ και στα υπόλοιπα ματς στο Champions League.

Από την πλευρά του ο Ντάρεν Χιούζ δηλώνει με αρκετή δόση χιούμορ: "Όλοι οι συνάδελφοι μου στην δουλειά με ρωτούν αν ο Τζακ μπορεί να είναι μασκότ ξανά, αφού είχαμε κερδίσει και τις δύο φορές που ήταν εκεί. Σκέφτομαι να γράψω ένα γράμμα στον Ράφα Μπένιτεθ".

Δείτε στιγμιότυπα από την νίκη της Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό με 3-1



Απολαύστε τα γκολ του αγώνα:




















TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ