ΑΓΓΛΙΑ

Ο άγνωστος ήρωας της Κάρντιφ

Ο άγνωστος ήρωας της Κάρντιφ
Λέντλι

Ο 21χρονος Λέντλι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου ήταν ο παίκτης-κλειδί της Κάρντιφ που έπειτα από 81 χρόνια επιστρέφει σε τελικό Κυπέλλου

Ο σύλλογος της Ουαλίας πανηγυρίζει απο χθες μία σπουδαία διάκριση. Το γκολ του Τζο Λέντλι στο 9΄ ήταν αρκετό για να αφήσει η "Σίτι" εκτός νυμφώνος την Μπάρνσλεϊ (1-0).
Το τεριμμένο " κορυφαία στιγμή της καριέρας μου" που αναφώνησε ο 21χρονος μέσος μετά τη λήξη της ιστορικής συνάντησης δεν απέχει από την πραγματικότητα.

Μια ζωή στους "bluebirds" ο άγνωστος ήρωας της Κάρντιφ που γνωρίζει το "Νίνιαν Παρκ" καλύτερα και από το δωμάτιο της οικείας του. Ο Λέντλι αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Κάρντιφ.

Σε ηλικία 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας και αφού προηγουμένως πέρασε από όλα τα τμήματα υποδομής.

Αγωνίστηκε ενώπιον 82,752 θεατών και αποθεώθηκε από γνωστούς και φίλους. " Ήταν θαυμάσιο δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο. Ελπίζω η οπαδοί μας, να το απολαύσουν όσο και εμείς" τόνισε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Κάρντιφ που βρίσκεται ήδη στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Έβερτον.

Όσο για την ομάδα του, θέλει να καταρρίψει ακόμη ένα ρεκόρ κατακτώντας το τρόπαιο ως σύλλογος σε υποδεέστερη κατηγορία σε σχέση με την Πρέμιερ Λιγκ. Τελευταία, το κατάφερε ήταν η Γουέστ Χαμ εν έτει 1980.








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ