ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλαφούζος επιμένει στον Στραματσόνι

Ο Αλαφούζος επιμένει στον Στραματσόνι

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε στους ομογενείς στη Νέα Υόρκη ότι ο Αντρέα Στραματσόνι θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, εξηγώντας την κακή απόδοση της ομάδας. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Λίγη ώρα μετά την άφιξη τους στη Νέα Υόρκη, οι Γιάννης Αλαφούζος, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σπύρος Βλάχος δείπνησαν με τους ομογενείς φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τους υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο. Παρά την κούραση του ταξιδιού, η ομήγυρη πέρασε αρκετή ώρα και συζήτησε για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Ασφαλώς, η προτεραιότητα του Αλαφούζου ήταν να ενημερώσει για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης", όμως αυτό θα συμβεί εκτενώς στην εκδήλωση της Panatha USA, το βράδυ της Παρασκευής (20/5). Στο δείπνο της Πέμπτης, το ενδιαφέρον των παριστάμενων αναλώθηκε στα αγωνιστικά και στην πορεία της ομάδας.

Οι ομογενείς εξέφρασαν την ανησυχία τους για την απόδοση του Παναθηναϊκού στα play offs και διατυπώθηκαν αμφιβολίες για τις ικανότητες του Αντρέα Στραματσόνι. Επιπλέον, έθιξαν γενικότερα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως την εξυγίανση.

Ο Αλαφούζος παραδέχτηκε ότι με τον Ιταλό στην τεχνική ηγεσία η ομάδα δεν έχει δείξει βελτίωση, όμως εξήγησε ότι η σεζόν έχει κυλήσει άσχημα και έχει συμπαρασύρει τους πάντες. Επέμεινε ότι ο Στραματσόνι μπορεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και επεσήμανε ότι δεν είναι λογικό να αλλάζει διαρκώς τους προπονητές.

Στην ερώτηση για την παραμονή του Στραματσόνι τη νέα σεζόν, ο Αλαφούζος απάντησε ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεχίσουν τη συνεργασίας του. Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι με τον Ζιλμπέρτο θα συνθέσουν ένα αποτελεσματικό δίδυμο, που θα αναβαθμίσει τον Παναθηναϊκό σε όλους τους τομείς.

Ακόμα, ο Αλαφούζος εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα εξασφαλιστεί η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League, ενώ σχολίασε ότι περιμένει τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Τέλος, ανέφερε ότι θα ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί στις μεταγραφές με ό,τι κριθεί απαραίτητο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ