EURO 2024

Ο Αλκαράθ για τον τελικό του Euro ανάμεσα σε Ισπανία - Αγγλία: "Εγώ έκανα τη δουλειά μου, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι"

Ο Κάρλος Αλκαράθ με το τρόπαιο από το Wimbledon στα χέρια του
Ο Κάρλος Αλκαράθ με το τρόπαιο από το Wimbledon στα χέρια του AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Κάρλος Αλκαράθ στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Wimbledon δέχτηκε ερώτηση για τον τελικό του Euro 2024 ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία αλλά δεν θέλησε να προβλέψει τον νικητή.

Ο Κάρλος Αλκαράθ κατέκτησε το Wimbledon μετά την επικράτηση του επί του Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-0 σετ και εν συνεχεία μετά την απονομή του τροπαίου έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις του.

Αφού αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός πως ήταν όνειρο του να κατακτήσει το τουρνουά το οποίο το χαρακτήρισε το καλύτερο Grand Slam δέχτηκε ερώτηση που είχε να κάνει με τον τελικό του Euro 2024 ανάμεσα στη χώρα του, την Ισπανία και την Αγγλία, τη χώρα στην οποία διεξήχθη το Grand Slam.

Ο Ισπανός δέχτηκε την ερώτηση: "Έχουμε απόψε ένα παιχνίδι ποδόσφαιρου ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία. Που θα το δεις και με ποιον;"

Και απάντησε:

"Σίγουρα μαζί με την ομάδα μου αλλά ακόμα δεν ξέρω που θα είμαι. Θα το δω σίγουρα. Εγώ έκανα τη δουλειά μου. Οπότε ας δούμε στο ποδόσφαιρο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα το δω και ας δούμε ποιος θα κερδίσει".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ WIMBLEDON EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ