ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αλβανός γκολκίπερ Μπερίσα φέρεται να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό

Foto Gianfilippo Oggioni / LaPresse
11-01-2014 Bologna
Sport Calcio
Campionato Serie A Tim Stagione 2013/2014 - Bologna vs Lazio
Nella foto: Etrit Berisha
Gianfilippo Oggioni / LaPresse

01-11-2014 Bologna (Italy)
Sport Soccer
Italian Football Championship League A Tim 2013 /2014 - Bologna vs Lazio
In the Photo: Etrit Berisha
Foto Gianfilippo Oggioni / LaPresse 11-01-2014 Bologna Sport Calcio Campionato Serie A Tim Stagione 2013/2014 - Bologna vs Lazio Nella foto: Etrit Berisha Gianfilippo Oggioni / LaPresse 01-11-2014 Bologna (Italy) Sport Soccer Italian Football Championship League A Tim 2013 /2014 - Bologna vs Lazio In the Photo: Etrit Berisha LAPRESSE

Η Corriere dello sport υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη διάθεση αποχώρησης του 26χρονου Αλβανού γκολκίπερ, Ετρίτ Μπερίσα, από τη Λάτσιο!

Η εμπλοκή του Αντρέα Στραματσόνι σε κάθε είδους μεταγραφικό σενάριο στην Ιταλία, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο... Αυτή τη φορά, η Corriere dello sport συμπεριλαμβάνει τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση του Αλβανού τερματοφύλακα της Λάτσιο, Ετρίτ Μπερίσα, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να αποχωρήσει δανεικός από το Ολίμπικο, ώστε να έχει χρόνο συμμετοχής εν όψει του Euro 2016.

Ο 26χρονος γκολκίπερ παίρνει χρόνο συμμετοχής στη Λάτσιο, κυρίως στο Europa League (5) και στο Coppa Italia (1), ενώ στη Serie A μετρά 7 συμμετοχές, όμως ο βασικός είναι ο Ιταλός Φεντερίκο Μαρκέτι, με αποτέλεσμα ο Μπερίσα να νιώθει ανασφαλής για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν. Παράλληλα με τον Παναθηναϊκό, στη διεκδίκηση του έχει εισέλθει και η Μπριζ, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο Μπερίσα είναι ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής ομάδας της Αλβανίας και θεωρείται από τους ανερχόμενους του ιταλικού πρωταθλήματος, οπότε η σύνδεση του με τον Παναθηναϊκό προκαλεί έκπληξη. Συν τις άλλοις, η θέση "1" είναι καλυμμένη από τον Λουκ Στιλ και ουδέποτε τέθηκε ζήτημα εύρεσης τερματοφύλακα αντί του Άγγλου, διότι είναι προφανές ότι ο Αλβανός θα ερχόταν για να πάρει φανέλα βασικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ