ΠΑΟΚ

Ο Αμίρ Μέγκαχεντ μίλησε για τη "λευκή" ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ο Αμίρ Μέγκαχεντ μίλησε για τη "λευκή" ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης
Μέγκαχεντ

Ο Αμίρ Μέγκαχεντ μίλησε για τη "λευκή" ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον διεθνή Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, να τονίζει πως ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με λίγες φάσεις.

" Ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα, πολύ πιθανό σε τέτοια ματς. Έγιναν λίγες ευκαιρίες στον αγώνα. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, εμείς είχαμε καινούριο προπονητή στον πάγκο, που δεν είχε μάθει ακόμα καλά την ομάδα", είπε στον Αθλητικό Metropolis.

" Είναι σημαντικό ότι δεν χάσαμε, παίξαμε για τους τρεις βαθμούς, θέλαμε τη νίκη περισσότερο. Πάντως, με δεδομένα τα προβλήματα συν το ότι ήταν βαρύς ο αγωνιστικό χώρος, και η ισοπαλία δεν είναι κακή".

Ο Μέγκαχεντ αναφέρθηκε και στον Ρουμάνο Μπαρκαουάν λέγοντας: " Ο Μπαρκαουάν βοηθάει πολύ με την εμπειρία του και μακάρι να μείνει πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλός παίκτης και είναι καλό για μένα που αγωνίζομαι μαζί του, όπως καλό είναι και για τους Χασιώτη, Μελίσση, Ρεμπόσιο".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τον κ. Βούκοτις απάντησε: " Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για τον κ. Βούκοτιτς, χρειάζεται περισσότερος χρόνος. Σίγουρα είναι καλός προπονητής, αλλά πρέπει κι εμείς να δείξουμε περισσότερα πράγματα".

Όσο για την ευχή του στα πλαίσια της φετινής χρονιάς είπε: " Εύχομαι φέτος ο ΠΑΟΚ να κάνει κάτι καλύτερο και γιατί όχι να έχει μια πολύ καλή πορεία στο κύπελλο. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με πολλά ντέρμπι, πλέον θα κυνηγήσουμε νίκες για όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς για να βγούμε στο τέλος στο Κύπελλο UEFA".

Τέλος σχετικά με τον ίδιο και την επανεμφάνισή του στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον ερχομό του Μομτσίλο Βούκοτιτς αντί του Ίλιε Ντουμιτρέσκου δήλωσε: " Είναι δύσκολο για έναν παίκτη όταν δεν παίζει. Δε μου φτάνει ένα καλό παιχνίδι με τον Άρη. Ήμουν έξι μήνες εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και επέστρεψα με στόχο να δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ στην ομάδα".









TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ