ΑΡΗΣ

O αναγεννημένος Ντέιλι και το αρνητικό ρεκόρ

O αναγεννημένος Ντέιλι και το αρνητικό ρεκόρ
αβραάμ παπαδόπουλος ντέιλι

Απαγόρευση δηλώσεων στον ΟΣΦΠ, ενώ ο Ντέιλι μιλά για αναγέννηση. Αρνητικό ρεκόρ στο "Καραϊσκάκη"

Mετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκη" και την χαμένη πρώτη θέση στα πλέι οφ, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ αποφάσισε να απαγορέψει τις δηλώσεις στους παίκτες. Λογικό και αναμενόμενο, αφού και οι παίκτες δεν θα είχαν τι να πουν και τι να δικαιολογήσουν.
Γι' αυτόν τον λόγο μάλιστα η απαγόρευση συνεχίστηκε και κόντρα στον Άρη και πιθανότητα να γίνει και κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική.

Βέβαια, η Πειραϊκή ΠΑΕ έκανε μια παραχώρηση στο κρατικό κανάλι (που έχει τα δικαιώματα των αγώνων της ομάδας) και έτσι ο Ματ Ντάρμπισιρ μίλησε για την επόμενη χρονιά και τα πλέι οφ: "Εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη από την φετινή. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει για να αλλάξει η ομάδα. Να το δει και ο πρόεδρος. Εγώ τελείωσα για φέτος (συμπλήρωσε κάρτες), είναι σημαντικό όμως να νικήσουμε την ΑΕΚ. Αλλιώς είναι να τερματίσεις δεύτερος και αλλιώς τέταρτος".



Από την πλευρά του Άρη Αραβίδης και Ντέιλι μίλησαν στους δημοσιογράφους και ο μεν Έλληνας αναφέρθηκε στην μάχη με τον ΠΑΟΚ στο "Κλ. Βικελίδης", ενώ ο δε Ιρλανδός τόνισε πως βρίσκει τον εαυτό του. Αναλυτικά...

Χρήστος Αραβίδης: "Θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να πετύχουν γκολ και κυρίως εμείς με την ευκαιρία στο τέλος. Μας μένει ένα τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπου θα πρέπει να δώσουμε την μάχη για να κερδίσουμε και τους τρεις βαθμούς".

Ίαν Ντέιλι: "Δεν είναι πάντα εύκολο να αγωνίζεσαι καλύτερα από τον αντίπαλό σου όταν αγωνίζεσαι με 10 παίκτες πόσο μάλιστα απέναντι στον Ολυμπιακό. Μερικές φορές γίνονται και πιο περίπλοκα τα πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος από την δική μου απόδοση και την εικόνα μου. Τόσο με την ΑΕΚ όσο και σήμερα και σιγά σιγά αρχίζω και ξαναβρίσκω τον καλό μου εαυτό".

Το πιο... άδειο "Καραϊσκάκη"

Όπως είχε προβλεφθεί, την Κυριακή είχαμε αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης στο νέο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Συγκεκριμένα, κόπηκαν 7.088 εισιτήρια και η εικόνα του φαληρικού γηπέδου ήταν πραγματικά αποκαρδιωτική.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν άντεξαν την... κατρακύλα και γύρισαν την πλάτη, καθώς για πρώτη φορά από το 2004 (που άνοιξε τις πόρτες το νέο "Καραϊσκάκη") παρακολούθησαν επίσημη αναμέτρηση, λιγότεροι από 10.000 φίλαθλοι! Συγκεκριμένα, το προηγούμνο αρνητικό ρεκόρ ήταν και πάλι με τον Άρη την τελευταία αγωνιστική, όπου κόπηκαν 14.217 εισιτήρια.

Ο Ραούλ Μπράβο και η κρίση

Μετά τους Βραζιλιάνους (Ντουντού, Κλέιτον, Ζιλμπέρτο Σίλβα) που μίλησαν στα ΜΜΕ της χώρας τους για την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει την Ελλάδα, ήρθε η ώρα και για τον Ραούλ Μπράβο.

Συγκεκριμένα, το ισπανικό κανάλι ΤV1 βρέθηκε στην Ελλάδα, προκειμένου να συνομιλήσει με τον αριστεροπόδαρο άσο για την δύσκολη κατάσταση της χώρας μας.


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ