ΑΓΓΛΙΑ

Ο άνδρας... τσιρλίντερ της Μπλάκμπερν (vds)!

Ο άνδρας... τσιρλίντερ της Μπλάκμπερν (vds)!
Άνδρας-τσιρλίντερ

Πρωτοτυπεί η ομάδα της Μπλάκμπερν καθώς όχι μόνο διαθέτει τσιρλίντερ, αλλά ανάμεσά τους είναι και ένας... άνδρας (vds)!

Με εξαίρεση τα γήπεδα του ράγκμπι στην Αμερική όπου οι τσιρλίντερ θεωρούνται (και όχι άδικα) ως αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού, οι συμπαθέστατες κοπέλες που αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν το κοινό με τις χορογραφίες αλλά και την εντυπωσιακή παρουσία τους εντός των γηπέδων, είναι άγνωστη λέξη στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Το ποδόσφαιρο άλλωστε δεν προσφέρεται για τέτοια είδους διασκέδαση καθώς δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες χρονικές διακοπές, γεγονός που αφήνει τις διοικήσεις των ομάδων αδιάφορες ως προς το θέμα της εισαγωγής των τσιρλίντερ στους αγώνες τους.

Και όμως... Στην Αγγλία, την πατρίδα που γεννήθηκε το ποδόσφαιρο, υπάρχει ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που έχει τσιρλίντερ, και αυτή δεν είναι άλλη από τη Μπλάκμπερν, με τις καλίγραμες κοπέλες να κάνουν αρκετά συχνά την παρουσία τους στο "Ίγουντ Παρκ".

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως ανάμεσα σε τόσες κοπέλες υπάρχει και ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος θυμίζει λίγο τον... κινηματογραφικό Μπίλι Έλιοτ (με την έφεση που είχε στο μπαλέτο, σπάζοντας όλα τα ταμπού), συμμετέχοντας κανονικά στα χορευτικά της ομάδας.

Ο νεαρός άνδρας και υποστηρικτής της Μπλάκμπερν (φοράει πάντα τη φανέλα των "ρόβερς") έχει το προσωνύμιο "Τhe Real Napoleon Dynamite" και έχει στρέψει το τελευταίο διάστημα τα φώτα της διασημότητας πάνω του, καθώς δεν είναι και τόσο συνηθισμένο πράγμα να βλέπουμε στα γήπεδα άνδρες-τσιρλίντερ.

Για του λόγου το αληθές, απολαύστε τα σχετικά βίντεο:
















TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ