ΠΑΟΚ

Ο ανέτοιμος Βραζιλιάνος δείχνει τον δρόμο

Ο ανέτοιμος Βραζιλιάνος δείχνει τον δρόμο
λοπες

Τα στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κατάφερε να τα "αποκαλύψει" ένας... ανέτοιμος Βραζιλιάνος.

Ο Τούλιο Λόπεζ στο φιλικό αγώνα με τον Πανσερραϊκό ήταν από τους καλύτερους του αγώνα ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα αποκτηθεί από τον δικέφαλο.

Φαίνεται πως η τεχνική ηγεσία αποφάσισε ότι ο ποδοσφαιριστής από την χώρα της σάμπα δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα καθώς μάλλον είναι πίσω σε φυσική κατάσταση.

Από αυτά που είδαμε εμείς πάντως, συμφωνούμε ότι ο Λόπεζ δεν πρέπει να αποκτηθεί εφόσον αυτό έκρινε και η τεχνική ηγεσία, όμως το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο απ' ότι αν θα πρέπει ο δικέφαλος να τον αγοράσει ή όχι! Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι στον συγκεκριμένο αγώνα ο Τούλιο Λόπεζ ίσως να ήταν και ο καλύτερος από τους παίκτες του ΠΑΟΚ!

Αυτό που φάνηκε καθαρά εξαιτίας της παρουσίας τους τεχνίτη Λόπεζ, είναι ότι ο ΠΑΟΚ υστερεί την δεδομένη στιγμή από παίκτες με φαντασία στο παιχνίδι τους και κυρίως σε εκρηκτικότητα και ταχύτητα!

Γι' αυτό και ο πίσω σε φυσική κατάσταση Λόπεζ, μπορεί να μην είναι ο μεγάλος παίκτης που κάποιοι περιμένουν στην Τούμπα (άλλωστε με τα χρήματα που ήταν να αποκτηθεί αλλά και το βιογραφικό του δεν περίμενε κανένας κάτι τέτοιο), ωστόσο ξεχώρισε στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό.

Έτσι λοιπόν ίσως η παρουσία του ακόμα και αν δεν αποκτηθεί... βγει σε καλό στον ΠΑΟΚ ,που πρέπει να ψάξει ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα στοιχεία στο παιχνίδι τους.

Ο ΠΑΟΚ του 2006 ήταν αργός... πολύ αργός και χωρίς φαντασία. Έτσι σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο η ταχύτητα στους παίκτες που θα αποκτηθούν πρέπει να είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά, όπως φυσικά και ο παίκτης με την πάσα... Τσιάρτα!

Που πονάει πιο πολύ λοιπόν ο ΠΑΟΚ; Στην επίθεση όπου του έχει μείνει μόνο ο Μίετσελ (ο Γιασεμάκης δείχνει να έχει κάνει τον κύκλο του στον δικέφαλο, ο Τσίγκας συνεχίζει την δική του ποδοσφαιρική περιπέτεια στον Παναθηναϊκό, ο Τόργκελε έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα) και στο κέντρο όπου αναζητείται ένα οργανωτής.

Ωστόσο η οικονομική κατάσταση είναι τέτοια που ο σύλλογος δεν έχει περιθώρια να ρισκάρει με μεταγραφές ξένων που θα πρέπει να κριθούν σε ένα μόνο ματς. Ίσως αρχικά η αξιοποίηση των τόσο ταλαντούχων νεαρών του δικεφάλου να οφελήσει περισσότερο από την απόκτηση ενός άγνωστου Βραζιλιάνου β κατηγορίας.

Η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, είναι άλλωστε η καλύτερη αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα. Οι Αθανασιάδης και Τσουκαλάς θα αποτελούν από την νέα σεζόν κομμάτι της αντρικής ομάδας ενώ και οι Τσουλάκος-Μουμίν έχουν δείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Αυτη η μεταγραφική περίοδος ίσως είναι και μία δοκιμασία για την νέα διοίκηση που μπορεί να αποδείξει αν θα βάλει τον ΠΑΟΚ σε μία νέα τάξη πραγμάτων και σε μία άλλη φιλοσοφία ή αν θα συνεχίσει τα λάθη του παρελθόντος, με παίκτες που ήρθαν και έφυγαν σε μία νύχτα και κόστισαν εκατομμύρια στον σύλλογο.



















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ