FOOTBALL ANALYSIS

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είχε ξανά την μπαγκέτα για τον ΠΑΟΚ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είχε ξανά την μπαγκέτα για τον ΠΑΟΚ
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς INTIME SPORTS

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν ο κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανσερραϊκό, απειλώντας διαρκώς την άμυνα των Σερραίων.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Πανσερραϊκού με 3-2 στην πρεμιέρα του στη Stoiximan Super League. Μπορεί ο Στέφαν Σβαμπ να έκλεψε τα φώτα με τα δύο εύστοχα πέναλτι όμως η κινητήριος δύναμη για τους πρωταθλητές Ελλάδας ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο 28χρονος Σέρβος ήταν ένας από τους μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου που παρέμειναν στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με τη Μάλμε, στο οποίο είχε σκοράρει κιόλας και είχε μια πολύ γεμάτη εμφάνιση στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Από δικό του κόρνερ ήρθε το γκολ του Οζντόεφ ενώ και από δική του σέντρα είχε την κεφαλιά στο δοκάρι ο Τσάλοφ.

Αυτά έκανε ο Αντρίγια Ζίβκοβις κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και όργωσε το γήπεδο έχοντας ενέργειες με την μπάλα τόσο δεξιά όσο και αριστερά, κάτι που φαίνεται και στο γράφημα της Opta Stats / Perform με τις ενέργειές του.

Οι ενέργειες του Ζίβκοβιτς κόντρα στον Πανσερραϊκό
Οι ενέργειες του Ζίβκοβιτς κόντρα στον Πανσερραϊκό


Συνολικά ο Σέρβος διεθνής ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 89 επαφές με την μπάλα, έχοντας 33/39 επιτυχημένες μεταβιβάσεις. Η πιο εντυπωσιακή του επίδοση ήταν οι 5 key passes που είχε, βγάζοντας με συνέπεια σε πλεονεκτικές θέσεις τους συμπαίκτες του.

Παράλληλα, δημιούργησε μια μεγάλη ευκαιρία ενώ είχε και 2/2 επιτυχημένες ντρίμπλες.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν και δείχνει πως και φέτος θα αποτελέσει ένα από τα ισχυρότερα όπλα του ΠΑΟΚ στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είχε ξανά την μπαγκέτα για τον ΠΑΟΚ
TAGS FOOTBALL ANALYSIS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ