PREMIER LEAGUE

Ο απολογισμός και οι προβλέψεις του Ρέντναπ

Ο απολογισμός και οι προβλέψεις του Ρέντναπ

Ο Τζέιμι Ρέντναπ έκανε τον απολογισμό της Premier League βαθμολογώντας όλες τις ομάδες και έκανε την πρόβλεψη του για την τελική τους κατάταξη.

Δύο αγωνιστικές πριν τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου στην Premier League o Τζέιμι Ρέντναπ έκανε τον απολογισμό των όσων έχουμε δει μέχρι τώρα, ενώ παράλληλα έκανε και την πρόβλεψη του για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

1: Τσέλσι (Α+)

Η ομάδα του Κόντε είναι η αποκάλυψη μέχρι τώρα. Ο Ιταλός προπονητής μετά το κακό ξεκίνημα μετέτρεψε την ομάδα του και επανέφερε τον Ντιέγκο Κόστα και τον Εντεν Αζάρ στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν από 18 μήνες. Η Τσέλσι είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Παίκτης κλειδί: Ο Αζάρ χωρίς αμφιβολία. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Premier League και οι εμφανίσεις του κρίνουν αποτελέσματα.

Τι χρειάζονται: Το ρόστερ είναι αρκετά καλό για να κερδίσει το πρωτάθλημα αλλά το σημαντικότερο είναι να κρατηθούν όλοι υγιείς. Το ότι δεν παίζουν στην Ευρώπη θα τους δώσει μία χείρα βοηθείας.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει πρώτη

2: Λίβερπουλ (Α-)

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στο επίπεδο που ήταν πριν από τρεις σεζόν όταν έφτασε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου υπό την καθοδήγηση του Μπρένταν Ρόντζερς. Έχουν ένα ρόστερ το οποίο περιέχει τίμιους παίκτες όπως ο Τζέιμς Μίλνερ και ιδιοφυΐες όπως ο Φιλίπε Κοουτίνιο.

Παίκτης κλειδί: Ο Άνταμ Λαλάνα τα κάνει όλα. Έχει βελτιώσει την παραγωγικότητά του προσθέτοντας γκολ και ασίστ στο παιχνίδι του και ο τρόπος που δουλεύει είναι φαινόμενο.

Τι χρειάζονται: Είναι καλά σε κάθε τομέα, παρά το γεγονός ότι ο Μανέ θα είναι μεγάλη απώλεια κατά τη διάρκεια του Κόπα Άφρικα. Στο μέλλον θα χρειαστούν ένα αριστερό μπακ, αλλά δεν μπορείς να κρίνεις τον Μίλνερ για τις εμφανίσεις του φέτος.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει τρίτη.

Ο απολογισμός και οι προβλέψεις του Ρέντναπ
© REUTERS

3: Μάντσεστερ Σίτι (Β)

Αυτό που μάθαμε είναι ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα χρειάζεται χρόνο για να φτιάξει την ομάδα του. Όταν είναι σε καλή ημέρα οι Ντε Μπράινε, Σίλβα και Αγκουέρο είναι εξαιρετικοί, όμως έχουν αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Είδαμε το πόσο καλοί μπορούν να είναι στα ματς με την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν φτάνει.

Παίκτης κλειδί: Απολαμβάνω να βλέπω τον Ντε Μπράινε. Γνωρίζει το παιχνίδι, έχει μεγάλη ποικιλία στις πάσες του, δημιουργεί και σκοράρει.

Τι χρειάζονται: Τον Φιρτζιλ φαν Ντάικ. Ο Αμυντικός της Σαουθάμπτον θα ήταν εξαιρετικός για τη Σίτι. Είναι δυνατός, γρήγορος και εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει δεύτερη.

Ο απολογισμός και οι προβλέψεις του Ρέντναπ
© REUTERS

4. Άρσεναλ (Β)

Η Άρσεναλ έχει τη συνήθεια να σε απογοητεύει όταν δεν το περιμένεις. Είχαν κάποιες εξαιρετικές στιγμές που σε κάνουν να πιστεύεις ότι μπορεί αυτή να είναι η χρονιά τους. Ο τρόπος όμως με τον οποίο παίζουν τελευταία μπορεί να τους βάλει σε κίνδυνο ακόμα και για την θέση στην πρώτη τετράδα. Ο τραυματισμός του Μουστάφι ήρθε σε ένα κακό χρονικό σημείο.

Παίκτης κλειδί: Ο Αλέξις Σάντες είναι η αποκάλυψη. Επιτέλους ο Αρσέν Βενγκέρ τον έβαλε στο κέντρο της επίθεσης.

Τι χρειάζονται: Πρέπει να κρατήσουν με νέα συμβόλαια τους Σάντες και Εζίλ και ταυτόχρονα να πάρουν περισσότερα από παίκτες όπως ο Τσάκα.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει πέμπτη.

5. Τότεναμ (Β)

Όταν μιλάω για την Τότεναμ μου έρχονται στο μυαλό ο Αλντερβάιρελντ, ο Ντεμπελέ και ο Κέιν. Ο Ποκετίνο ήταν άτυχος που δεν μπορούσε να έχει αυτούς τους τρεις μαζί στο γήπεδο όσο συχνά θα ήθελε. Πιστεύω ότι μπορούν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

Παίκτης κλειδί: Βίκτορ Γουανιάμα. Τέτοια εποχή πέρσι δεν θα μπορούσες να σκεφτείς κάποιον να αντικαταστήσει τον Έρικ Ντάιερ και αυτό ακριβώς κάνει ο Γουανιάμα.

Τι χρειάζονται: Έναν ακόμα επιθετικό να βοηθήσει τον Κέιν.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει τέταρτη

Ο απολογισμός και οι προβλέψεις του Ρέντναπ
© BPI / KIERAN MCMANUS

6. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (C)

Αποτελεί το μεγαλύτερο κίνδυνο για όλες τις ομάδες με το ταλέντο που υπάρχει στο ρόστερ της όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι η ομάδα που έχει αποτύχει περισσότερο αν αναλογιστεί κανείς πόσα χρήματα ξόδεψε το καλοκαίρι.

Παίκτης κλειδί: Όταν παίζει ο Κάρικ, η Γιουνάιτεντ δεν χάνει. Τους βοηθάει σημαντικά στο παιχνίδι.

Τι χρειάζονται: Αν θέλει ο Μουρίνιο να φτάσει η ομάδα του στην πρώτη τετράδα πρέπει να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες που έχει ήδη.

Πρόβλεψη: Θα τερματίσει έκτη

Η τελική κατάταξη όπως την προέβλεψε ο Ρέντναπ

1. Τσέλσι

2. Μάντσεστερ Σίτι

3. Λίβερπουλ

4. Τότεναμ

5. Άρσεναλ

6. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

7. Έβερτον

8. Σαουθάμπτον

9. Στόουκ

10. Γουεστ Μπρομ

11. Μπόρνμουθ

12. Λέστερ

13. Κρίσταλ Πάλας

14. Γουεστ Χαμ

15. Μίντλεσμπρο

16. Γουότφορντ

17. Μπέρνλι

18. Σουόνσι

19. Σάντερλαντ

20. Χαλ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ