ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

O απολογισμός του Όγιος

O απολογισμός του Όγιος
Ογιος, Ατρόμητος

Απολυτα ευχαριστημένος είναι ο γκιγέρμο Όγιος από την προσπάθεια των παικτών του στην Ιταλία

Η ομάδα του Περιστερίου κόντρα στην Κατάνια απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο για τουλάχιστον ένα ημίχρονο γεγονός που γέμισε με αισιοδοξία τον 44χρονο τεχνικό, ο οποίος δήλωσε: "Κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και ήταν απόλυτα πετυχημένο γιατί φάνηκε μέσα από την απόδοσή μας ότι γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

Είχαμε καλές κινήσεις μέσα στο γήπεδο, με πολλές εναλλαγές, πίεση στον αντίπαλο και γενικά προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον τρόπο αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε στο πρωτάθλημα. Θέλω επίσης να προσθέσω την όρεξη και τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες μου παρά την κούραση από την προετοιμασία και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν".



"Δουλέψαμε στο στιλ παιχνιδιού μας"
Όσον αφορά τον απολογισμό της προετοιμασίας στη Νόρτσια, ο Γκιγιέρμο Όγιος τόνισε τα εξής: "Για τρεις εβδομάδες δουλέψαμε πολύ σκληρά και αυτό που επιδιώξαμε να κάνουμε ήταν να δουλέψουμε πάνω στην προσαρμογή και στο στυλ του παιχνιδιού μας. Το ότι βρεθήκαμε στην Ιταλία μας επέτρεψε να παίξουμε με ιταλικές ομάδες και μέσα από τα παιχνίδια που δώσαμε οι έμπειροι παίκτες αλλά και οι πιο νεώτεροι κατάλαβαν ότι μπορούμε να κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε και καλά αποτελέσματα.

Είναι κάτι που θα μας βοηθήσει εν όψει του πρωταθλήματος προκειμένου να έχουμε επιτυχίες. Κατάλαβαν επίσης οι παίκτες μου, ποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία, απέκτησαν πολλές εμπειρίες και ειδικά οι πιο νέοι σε ηλικία που είναι βέβαιο ότι η προετοιμασία αυτή θα βοηθήσει σημαντικά την ανάπτυξη τους".



"Έλατε με Παναθηναϊκό"
Όσον αφορά το φιλικό ματς της 13ης Αυγούστου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ο Γκιγιέρμο Όγιος σημείωσε: "Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί με παίκτες υψηλού επιπέδου και περιμένω να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και αυτό που θέλω να κάνω είναι να καλέσω τον κόσμο του Περιστερίου να έρθει στο γήπεδο για να απολαύσει ένα καλό παιχνίδι αλλά και για να δώσει την αίσθηση στους παίκτες της ομάδας μας ότι είναι δίπλα τους και θα υπάρχουν πάντα εκεί, στις κερκίδες".

Βόλτα στη Ρώμη
Ελεύθερη μέρα είχαν σήμερα οι παίκτες του Ατρόμητου στη Ρώμη. Ο Γκιγιέρμο Όγιος ακύρωσε την πρωινή προπόνηση με αποτέλεσμα όλη η αποστολή του Ατρόμητου να ξεχυθεί στους δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας για ψώνια και επισκέψεις σε ιστορικά μνημεία.

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει στις 9.30 ώρα Ελλάδα από το αεροδρόμιο της Ρώμης και δύο ώρες αργότερα θα προσγειωθεί στο "Ελ. Βενιζέλος". Οι παίκτες θα έχουν ρεπό αύριο και την Τετάρτη. Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη το πρωί.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εύχονται ταχεία ανάρρωση στο βετεράνο Περιστεριώτη δημοσιογράφο κ. Σεραφείμ Ευαγγελίου ο οποίος υποβλήθηκε πριν από λίγες μέρες σε σοβαρή επέμβαση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».












TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ