ΠΑΟΚ

Ο απροσάρμοστος Μέγκαχεντ

Ο απροσάρμοστος Μέγκαχεντ
μεγκαχεντ

Δεν μπόρεσε να μακροημερεύσει στη Σαουδική Αραβία ο Μέγκαχεντ και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ απέτυχε να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία από τον Φεβρουάριο οπότε και αποκτήθηκε γεγονός που καυτηριάζουν και τα τοπικά ΜΜΕ. Την ίδια στιγμή οι σχέσεις του Αιγύπτιου αμυντικού με τον Πορτογάλο τεχνικό Ζοζέ Ντε Μορίας δεν είναι και οι καλύτερες.
" Είναι άδικο να πούμε ότι ο Αζμί δεν μπόρεσε να δείξει την αξία του στην Αλ Σαμπάμπ. Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής δεν του έδωσε την ευκαιρία να παίξει λόγω μίας παρεξήγησης" τόνισε ο Σοβαϊλάμ για να συμπληρώσει:

" Μετά το ντεμπούτο του έπρεπε να κάνει ένα ταξίδι στην Ελλάδα και την Αίγυπτο προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα όμως καθυστέρησε να επιστρέψει λόγω προβλημάτος με τη βίζα.

Ο προπονητής παρεξήγησε τον Αζμί και τον έθεσε εκτός ομάδας στο Saudi Cup. Οι σχέσεις τους χειροτέρεψαν όταν ο πελάτης μου δέχθηκε την κλήση της εθνικής Αιγύπτου για το φιλικό με την Μαυριτανία παρά την αντίθετη άποψη του τεχνικού του".

Προτεραιότητα του Μέγκαχεντ πλέον η επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

" Ο Αζμί απέρριψε πρόταση της Εσπεράνς (ομάδα της Τυνησίας). Σύντομα θα πετάξω για Ελλάδα προκειμένου να διαπραγματευτώ τη μετεγγραφή του".








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ