ΑΓΓΛΙΑ

O απρόσκλητος... εισβολέας της Τότεναμ!

O απρόσκλητος... εισβολέας της Τότεναμ!
Οπαδός-Τότεναμ

Έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια των επινικίων για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ ένας 40αρης οπαδός της Τότεναμ, ο οποίος εισέβαλε κρυφά στο γήπεδο και πανηγύρισε κανονικά μαζί με τους παίκτες των "σπιρουνιών"

"Μα, τον γνωρίζεις αυτό τον άνδρα;", αυτή ήταν η ερώτηση που έκαναν όλοι οι παίκτες της Τότεναμ βλέποντας τις εφημερίδες την επομένη του θριάμβου τους επί της συμπολίτισσας Τσέλσι, όπου οι φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς εντός του αγωνιστικού χώρου περιελάμβαναν και έναν άνδρα κοντά στα 40 να συμμετέχει στα επινίκια και στο λούσιμο με... σαμπάνια.
Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους παίκτες και τους διοικούντες τα "σπιρούνια" απεικονίζεται ένας άνδρας κοντά στα 40 έτη και με μερικά... παραπανίσια κιλά (φώτο), ο οποίος συμμετείχε κανονικά στη χαρά των παικτών των Λονδρέζων, σφίγγοντας τις γροθιές του και χοροπηδώντας στο βάθρο.

Μέσα στο ντελίριο που ζούσαν οι παίκτες της Τότεναμ ουδείς αντιλήφθηκε την... εισβολή του φανατικού οπαδού της ομάδας που θέλησε να μείνει στην ιστορία για την πράξη του αυτή, με τον γκολκίπερ Πολ Ρόμπινσον να διασκεδάζει κάποια στιγμή βρέχοντας με σαμπάνια τον οπαδό-εισβολέα.


TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ