ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αραούχο ανακοινώθηκε από τη Σέρο Πορτένιο

Ο Αραούχο ανακοινώθηκε από τη Σέρο Πορτένιο

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι κι επίσημα παίκτης της Σέρο Πορτένιο, με τον πρώην αρχηγό της ΑΕΚ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024

Ο Σέρχιο Αραούχο απάντησε θετικά στο κάλεσμα του Μανόλο Χιμένεθ και υπέγραψε στη Σέρο Πορτένιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, όταν δηλαδή και θα ολοκληρωθεί η σεζόν στη Λατινική Αμερική.

Η Σέρο Πορτένιο πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Αραούχο, εκμεταλλευόμενη το άρθρο 21.4 της ομοσπονδίας. Αυτό αναφέρει ότι εάν ένας παίκτης τραυματιστεί ενώ υπηρετεί την εθνική ομάδα, μπορεί να αντικατασταθεί από άλλον παίκτη, παρά το ότι έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

Οι μπλουγκράνα έχασαν τον Τομπίας Πορτίγιο με τραυματισμό στις υποχρεώσεις του με την Παραγουάη και η αρμόδια επιτροπή έδωσε το πράσινο φως για τον Αργεντινό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος φορ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Άρη, με τις δύο πλευρές να διατηρούν επαφές μετά από την εκπνοή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Η Ένωση και ο "Τσίνο" δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους το καλοκαίρι, με τον Αραούχο - που αποτέλεσε εμβληματική μορφή για τους κιτρινόμαυρους - να αποχαιρετά τον Δικέφαλο με ένα συγκινητικά φορτισμένο μήνυμα.

Ο Αργεντινός οδήγησε την Ένωση σε δύο πρωταθλήματα (2017-18 και 2022-23) και ένα Κύπελλο (2022-23), ενώ στη σεζόν 2023-24 μέτρησε 36 συμμετοχές με 4 γκολ σε UEFA Champions League, UEFA Europa League, Stoiximan Super League και Κύπελλο Ελλάδος Betsson.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ