ΑΡΗΣ

Ο αρχηγός του Άρη, Κώστας Νεμπεγλέρας, αναφερόμενος στην απώλεια της νίκης μέσω του τελικού 0-0 στάθηκε στον κόσμο της ομάδας του.

Ο αρχηγός του Άρη, Κώστας Νεμπεγλέρας, αναφερόμενος στην απώλεια της νίκης μέσω του τελικού 0-0 στάθηκε στον κόσμο της ομάδας του.
Νεμπεγλέρας

Ο αρχηγός του Άρη, Κώστας Νεμπεγλέρας, μετά το τέλος του χθεσινού τοπικού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αναφερόμενος στην απώλεια της νίκης μέσω του τελικού 0-0 στάθηκε στον κόσμο της ομάδας του.

"Με τέτοια βροχή δε νομίζω ότι θα πήγαινε τόσος κόσμος σε κανένα άλλο γήπεδο. Οι φίλαθλοι μας ήταν για ακόμη μία φορά εκπληκτικοί και δε σταμάτησαν να φωνάζουν και να μας στηρίζουν σε όλο το παιχνίδι. Δυστυχώς δε δώσαμε τη χαρά που ήθελε ο κόσμος μας".



Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι ο Νεμπεγλέρας τόνισε: "Πιέσαμε τον ΠΑΟΚ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως είχαμε και πάλι το ίδιο πρόβλημα, να μην μπορούμε να ανοίξουμε τις κλειστές άμυνες. Είναι γεγονός ότι δυσκολευόμαστε πολύ απέναντι σε κλειστές άμυνες και πρέπει να αυτό να το διορθώσουμε".



Τέλος ο αρχηγός του Άρη να θέλησε να αφήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι στο παρελθόν και να κοιτάξει μπροστά σε αυτό που ακολουθεί με τον ΟΦΗ στην Κρήτη: "Αφήνουμε πίσω το ματς με τον ΠΑΟΚ και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ".

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα πρέπει να σημειωθεί ότι όπως έχει αποφασίσει ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη, Γκιγιέρμο Όγιος, δεν θα αγωνιστεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εκτίοντας την μία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγο καρτών.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ