ΑΡΗΣ

Ο Άρης νίκησε όλες τις ομάδες του Big-4 μετά από 43 χρόνια

Ο Λούκας Σάσα πανηγυρίζει μετά τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού
Ο Λούκας Σάσα πανηγυρίζει μετά τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Ο Άρης επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στο Βικελίδης και έπειτα από 43 χρόνια κατάφερε να νικήσει μέσα στη σεζόν τις τέσσερις ομάδες του Big-4.

Ο Άρης πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης. Επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού σπάζοντάς του το αήττητο στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten.

Πέτυχε μάλιστα την πρώτη του νίκη κόντρα στους ερυθρόλευκους μετά από 24 παιχνίδια, γεγονός που συνδύασε με ρεκόρ. Ποιο είναι αυτό; Ο Άρης νίκησε και τις τέσσερις ομάδες του Big-4 έστω μία φορά μετά από 43 χρόνια. Τελευταία φορά συνέβη αυτό τη σεζόν 1978/1979.

Η τότε ομάδα του Άρη ήταν αήττητη στο σπίτι της και κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό 2-0, την ΑΕΚ 2-1, τον Παναθηναϊκό 2-0 και τον ΠΑΟΚ 1-0. Φέτος, οι κίτρινοι εκτός από τη νίκη της Κυριακής, επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, νίκησαν 1-0 τον Παναθηναϊκό και 2-1 την ΑΕΚ.

Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη φορά τη φετινή σεζόν που ο Άρης κατάφερε να πάρει το τρίποντο με ανατροπή χάρη στα γκολ των Καμαρά (52') και Γκάμα (79').

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ