SPORTS & GOSSIP

Ο Ασένσιο χωρίζει με την Σάντρα Γκαράλ πριν την συμπλήρωση ενός χρόνου γάμου, η ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή

Ο Ασένσιο παντρεύεται την αγαπημένη του λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Παρί
Ο Ασένσιο παντρεύεται την αγαπημένη του λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Παρί PRINT SCREEN

Ο Μάρκο Ασένσιο μέσα από ανάρτησή του στο Instagram ανακοίνωσε το τέλος του γάμου του με την Σάντρα Γκαράλ, μετά από μερικά υπέροχα χρόνια σχέσης.

Πριν από λίγο καιρό, η σύζυγος του του Μάρκο Ασένσιο, Σάντρα Γκαράλ έκανε unfollow τον ποδοσφαιριστή στο Instagram, γεγονός που πυροδότησε υποψίες για πιθανό χωρισμό του ζευγαριού, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο Ισπανός επιθετικός της Παρί μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

Λίγο πριν συμπληρώσουν ένα χρόνο παντρεμένοι οι δύο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έπειτα από αρκετά χρόνια κοινής πορείας.

"Πάντα ήθελα να κρατάω την ιδιωτική μου ζωή μακριά από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό γενικότερα. Ωστόσο, ως αποτέλεσμα των τελευταίων πληροφοριών που έχουν αποκαλυφθεί για την προσωπική μου ζωή, θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάω σε πρώτο πρόσωπο για να αποφύγω τις εικασίες, τις ψευδείς ειδήσεις ή τις μισές αλήθειες

Πριν λίγο καιρό και μετά από λίγο χρόνο προβληματισμό, η Σάντρα και εγώ αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε το γάμο μας. Ήταν υπέροχα χρόνια και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τη Σάντρα για όλα όσα έζησα στο πλευρό της. Θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μου ως ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, που μου έχει δώσει πολλά και με την οποία είχα τη χαρά να μοιραστώ μια σημαντική στιγμή της ζωή μου.

Είμαι ευγνώμων που σέβεστε την ιδιωτικότητά μας, με τη στοργή με την οποία πάντα μας συμπεριφέρεστε, καθώς αυτές είναι στιγμές για να μπορέσουμε να ζήσουμε με τη μέγιστη ηρεμία", ανέφερε στο τελευταίο του στόρι στο Instagram.

Η ανακοίνωση του Μάρκο Ασένσιο για τον χωρισμό του
Η ανακοίνωση του Μάρκο Ασένσιο για τον χωρισμό του INSTAGRAM /@MARCOASENSIO10
TAGS SPORTS & GOSSIP ΠΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ