ΑΡΗΣ

Ο ασυγκράτητος Μπομπαντίγια

Ο ασυγκράτητος Μπομπαντίγια
INTIME SPORTS

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της επόμενης Κυριακής (03/04, 19:00) με τον Αστέρα Τρίπολης στην πόλη της Πελοποννήσου.

Μάλιστα στην διάρκεια αυτής πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες οικογενειακό διπλό με την Κ20 χωρίς όμως τη φορά αυτή να κρατηθεί σκορ.


Στα ευχάριστα για τον Σάκη Τσιώλη ήταν ότι στο "διπλό" μπήκε και ο Ραούλ Μπομπαντίγια, τρεις μέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο και έπαιξε κανονικά αν και προς το τέλος του διπλού είχε κάποιες ενοχλήσεις.

Για τον λόγο αυτό αύριο Δευτέρα (28/03) ο Αργεντινός επιθετικός του Άρη θα υποβληθεί σε υπέρηχο, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι και πάλι από μεθαύριο Τρίτη (29/03) θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Σε αντίθεση με τον Μπομπαντίγια χωρίς κανένα πρόβλημα αγωνίστηκε ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ με τον Κροάτη επιθετικό του Άρη να δείχνει έτοιμος για την επανεμφάνισή του στο παιχνίδι τελικό της Τρίπολης με φόντο τα πλέι οφ κόντρα στον Αστέρα.

Ατομικό χαλαρό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουάνμα λόγω της ίωσης που ταλαιπώρησε τον Ισπανό τερματοφύλακα του Άρη τις προηγούμενες μέρες ενώ το δικό του πρόγραμμα συνεχίζει να ακολουθεί ο Αγτζίδης.

Από αύριο εξάλλου ο Μιχάλης Σηφάκης θα ξεκινήσει το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποθεραπείας, ενώ ο γιατρός της ομάδας Βαγγέλης Πανταζής θα αποφασίσει για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος του Σάκη Πρίττα στο γόνατο.

Για αύριο τέλος ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη έχει προγραμματίσει ρεπό για τους παίκτες του με το ραντεβού για επιστροφή στις προπονήσεις να έχει δοθεί για το πρωί της Τρίτης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ