ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος κινείται για Εντουάρντο Γκέρερο

Ο Εντουάρντο Γκερέρο
Ο Εντουάρντο Γκερέρο © 2021 ARNULFO FRANCO/AP IMAGES

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ ο Ατρόμητος προσπαθεί να αποκτήσει τον 22χρονο Παναμέζο επιθετικό Εντουάρντο Αντόνιο Γκερέρο από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Συνεχίζεται αμείωτη η μεταγραφική δραστηριότητα στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες μια μέρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Εντερ Γκονζάλες κινούνται βάσει των όσων αναφέρονται σε δημοσιεύματα στο Ισραήλ για τον διεθνή Παναμέζο επιθετικό, Εντουάρντο Αντόνιο Γκερέρο.

Ο 22χρονος Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής ανήκει στο δυναμικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πέρυσι, στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, ο δανεισμός του εκεί ολοκληρώθηκε στο τέλος της χρονιάς, ωστόσο δεν άλλαξε το στάτους στην "ομάδα του λαού", ούτε με την επιστροφή του Βλάνταν Ιβιτς στον πάγκο της.

Και επειδή επιπρόσθετα υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ξένων ποδοσφαιριστών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ομάδες του Ισραήλ, ο Γκερέρο (έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια) τελεί υπό παραχώρηση ώστε να μπορέσει η Μακάμπι να αποκτήσει έναν στόπερ που αποτελεί βασική της μεταγραφική προτεραιότητα.

Και εδώ ακριβώς φέρεται πως μπαίνει ο Ατρόμητος, με τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ να θέλουν την ομάδα του Περιστερίου να έχει ενημερώσει για το ενδιαφέρον της για τον Παναμέζο επιθετικό, επιδιώκοντας μια συμφωνία, προφανώς δανεισμού του Γκερέρο, έχοντας όμως – βάσει πάντα των ίδιων πηγών – να αντιμετωπίσουν και τον ανταγωνισμό ομάδων από το Βέλγιο (Σερκλ Μπριζ) και από την Ολλανδία.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ