ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Ο Χάρης Παππάς υπεύθυνος scouting στον Πανσερραϊκό

Ο Χάρης Παππάς υπεύθυνος scouting στον Πανσερραϊκό
PANSERRAIKOS FC

Την πρόσληψη του Χάρη Παππά στον ρόλο του υπεύθυνου scouting ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός.

Στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου επιστρέφει ο Χάρης Παππάς, αυτή τη φορά όχι από τον ρόλο του ποδοσφαιριστή, αλλά από εκείνον του υπεύθυνου scouting του Πανσερραϊκού.

Η ομάδα των Σερρών ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (04/10) την πρόσληψη του 41χρονου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει βοηθός στην Ξάνθη, προπονητής στον Αετό Οφρυνίου και τις μεικτές της ΕΠΣ Καβάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού

"Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάρη Παππά, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Υπευθύνου Τμήματος Scouting της ομάδας μας.

Ο Χάρης Παππάς είναι γεννημένος στις 12/03/1983, έχει υπάρξει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα, η οποία ουσιαστικά επαγγελματικά ξεκίνησε από τον Πανσερραϊκό το 2002 και περιλάμβανε ακόμη μία θητεία στην ομάδα μας το 2012, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ορφέα Ελευθερούπολης, Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ξάνθη, Μόναχο 1860, Παναιτωλικό, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Έρντινγκεν και Καβάλα, έχοντας κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα.

Ως προπονητής έχει διατελέσει βοηθός στην ομάδα της Ξάνθης και προπονητής στον Αετό Οφρυνίου, στις Μικτές της Ε.Π.Σ.Καβάλας, ενώ έχει τελειώσει με επιτυχία σχολή αναλυτή ποδοσφαίρου".

TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ