ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης στο Sport24.gr

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης στο Sport24.gr
Μιχαηλίδης

O Μιχαηλίδης μίλησε στο Sport24.gr για τον στόχο των πλέι οφ, τα μπαράζ και την Εθνική Ελλάδας

Στο πρώτο γύρο ο Ατρόμητος είχε τον... κόπο όχι όμως τον τρόπο για να παίρνει τα παιχνίδια. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, η ομάδα του Γιώργου Δώνη φαίνεται πως έμαθε από τα λάθη της και με σωστή τακτική σε άμυνα και επίθεση, έχει καταφέρει να φτάσει μια ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.
Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, ο οποίος μας μίλησε για το τι άλλαξε και η ομάδα του παίρνει τον ένα βαθμό μετά τον άλλο.

" Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει και πολλά σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Αν θυμάστε καλά και στα τότε παιχνίδια είχαμε καλή εικόνα, όμως δεν ερχόντουσαν τα αποτελέσματα. Τώρα όμως είμαστε πιο αποτελεσματικοί και βγαίνει στο γήπεδο, αφού παίρνουμε τους βαθμούς που θέλουμε τόσο πολύ.

Σε όλο το παιχνίδι δείξαμε πως θέλαμε μόνο τη νίκη, κάτι που κάνουμε σε όλα τα ματς. Όταν έχεις πίστη για το αποτέλεσμα και κυνηγάς μέχρι το τέλος, δικαιώνεσαι. Αυτό έγινε και σήμερα".

"Νίκη με Αστέρα και πάμε πλέι οφ"

Τα πλέι οφ δεν είναι πια μακρινός στόχος. Για τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδης, το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 23η αγωνιστική, θα παίξει μεγάλο ρόλο όσο αφορά το όνειρο μιας θέσεις σε αυτά.

" Πιστεύω πως όλα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Κυριακή. Αν κερδίσουμε τον Αστέρα, τότε θα μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά για τα πλέι οφ. Γεγονός θα είναι επίσης πως δεν θα μας απασχολεί τι γίνεται πίσω στην βαθμολογία.

Το άγχος λοιπόν θα τον έχουν οι αντίπαλοι μας και όχι εμείς. Εκεί θα πρέπει να χτυπήσουμε"

Φέτος το πρωτάθλημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά. Τα πράγματα ωστόσο θα ξεκαθαρίσουν μετά από 2-3 αγωνιστικές, σύμφωνα με τον 33χρονο άσο.

" Δεν είναι ακόμα συγκεκριμένες οι ομάδες που θα παλέψουν, αφού βλέπουμε πως με δυο νίκες πας για πλέι οφ και με δυο ήττες πας για μπαράζ. Θα γίνει μεγάλη μάχη στις τελευταίες θέσεις, γιατί βαθμολογικά βλέπουνε πως όλοι είναι πολύ κοντά.

Σίγουρα μετά τον βαθμό που αποσπάσαμε στην Λιβαδειά πέφτει ο συντελεστής του ανταγωνισμού, όμως υπάρχουν πολλά παιχνίδια μεταξύ όλων αυτών των ομάδων και πιστεύω πως πρέπει να περιμένουμε 2-3 αγωνιστικές ακόμα, για να πούμε με σιγουριά ποιοι θα κινδυνεύσουν".

"Είμαι στην διάθεση της Εθνικής"

Τέλος για το κεφάλαιο Εθνική ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης μας τόνισε πως κάνει ότι μπορεί, για να κερδίσει την προσοχή του Ότο Ρεχάγκελ.

" Το έχω πει πολλές φορές. Είμαι στην διάθεση της Εθνικής. Προσπαθώ να διακριθώ με την ομάδα μου. Δεν είναι όμως δική μου δουλειά, άλλοι είναι αρμόδιοι για να με κρίνουν. Εγώ περιμένω δουλεύοντας σκληρά".

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-1






























TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ