ΠΑΟΚ

Ο διορισμός των 11

Ο διορισμός των 11
Βεζυρτζής

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε αποδεκτή την αίτηση που είχε κατατεθεί από την Κατερίνα Γιαννακοπούλου

Για τις 14:30 έχει προγραμματιστεί μάλιστα το πρώτο διοικητικό συμβούλιο των 11 (Βεζυρτζής, Οικονομίδης, Μπιτσιάνης, Τρυφωνίδης, Αποστολίδης, Κούδας, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος, Καβεμλιάδης, Βαξεβάνης και Κουρταλίδης) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκεί όπου θα συγκροτηθούν σε σώμα με τον καθένα εξ αυτών να αναλαμβάνει αρμοδιότητες βάση της θέσης που θα έχει.

Επίσης στη διάρκεια του σημερινού τακτοποιήθηκαν οι διαδικασίες που είχαν να κάνουν με την συγκέντρωση των 303.000 ευρώ που απαιτούνταν για την εγγυητική ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα συμμετοχής του ΠΑΟΚ στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος. Το μόνο που απομένει είναι η κατάθεσή της κάτι που αν δεν γίνει σήμερα θα λάβει χώρα αύριο το πρωί.

Ο εκπρόσωπος Tύπου της νέας διοίκησης, Ευθύμης Γαβριηλίδης, μίλησε για το διορισμό της στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο Αθλητικό Metropolis, λέγοντας: " Ίσως αύριο να δώσουμε συνέντευξη Τύπου. Η θητεία της νέας διοίκησης ορίστηκε για έξι μήνες. Έχει ήδη εξασφαλιστεί η εγγυητική για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Οι νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι πολύ ελκυστικές για τον κόσμο".

Σήμερα τέλος αναμένεται η απάντηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στα μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ που ορίστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης με αυτή σύμφωνα με πληροφορίες παρά το θετικό κλίμα της συνάντησης του Σαββάτου στα γραφεία της ΠΑΕ να αναμένεται πως θα είναι αρνητική.

Κανονικά ο Τσίγκας
Στην πρωινή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής πήραν μέρος κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός του Ηλιάδη ο οποίος απουσίαζε λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής έκαναν διατάσεις και τρέξιμο, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα. O τραυματισμός του Τσίγκα στο κεφάλι (του είχαν γίνει ράμματα) δεν αποδείχτηκε σοβαρός και έτσι ο ποδοσφαιριστής γυμνάζεται κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ