ΠΑΟΚ

"Ο Δώνης εξήγησε στον Κουμάλο τι θέλει από αυτόν"

"Ο Δώνης εξήγησε στον Κουμάλο τι θέλει από αυτόν"

Ο ατζέντης του Μπονγκάνι Κουμάλο μίλησε για τις σκέψεις του Νοτιοαφρικανού στη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Την πεποίθηση ότι ο δανεισμός του Κουμάλο από την Τότεναμ στον ΠΑΟΚ μπορεί να επεκταθεί και μετά τον ένα χρόνο, εξέφρασε ο ατζέντης του Νοτιαφρικανού Γκλιν Μπίνκιν σε δηλώσεις του στον "Sport103 FM".

Συγκεκριμένα δήλωσε: " Ήταν προγραμματισμένο να έρθουμε αύριο, αλλά τελικό αυτό θα συμβεί την Παρασκευή λόγω ενός προβλήματος με τη βίζα και γραφειοκρατικών κωλυμάτων. Ο Μπονγκάνι έρχεται για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και το Σάββατο να πάει στην Ολλανδία.

Ο Κουμάλο μίλησε για λιγο στο τηλέφωνο και με τον προπονητή, τον κ. Δώνη, ο οποίος του εξήγησε τι περιμένει από αυτόν. Επέλεξε να έρθει στον ΠΑΟΚ γιατί είναι ένα μεγάλο κλαμπ, που θα του δώσει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τον ενδιαφέρει να πάει καλά για να είναι παρών στο Μουντιάλ του 2014 με την εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής, της οποίας είναι και αρχηγός. Θα έρθει για να δώσει το 100% των δυνάμεών του στις προπονήσεις και τους αγώνες, δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Είδε τον ΠΑΟΚ στα δύο ματς με την Τότεναμ και του άρεσε πολύ, γιατί όχι, αν πάει καλά η συνεργασία του με την ομάδα, να μην ζητήσουμε από την Τότεναμ να τον αφήσει και για άλλο χρόνο δανεικό. Θέλω να σημειώσω ότι τον ενθουσίασε η υποδοχή που του επεφύλαξε ο κόσμος του ΠΑΟΚ με μηνύματα στη σελίδα του στο facebook".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ