EUROPA LEAGUE

O δρόμος για το Μάντσεστερ

O δρόμος για το Μάντσεστερ
New Image

Συμπληρώθηκαν οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ της επόμενης περιόδου

Τα πρώτα φαβορί φυσικά δε θα μπορούσαν να ήταν άλλα από τις Μπάγερν, Τότεναμ, Βιγιαρεάλ και Μπορντό. Ωστόσο βάσει βαθμολογίας τέταρτο φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός πίσω από τις Βιγιαρεάλ, Μπάγερν και Αλκμαάρ.
Ο δρόμος που θα οδηγήσει στο Μάντσεστερ σίγουρα δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Η αρχή γίνεται από 74 ομάδες που θα συμμετάσχουν στον πρώτο προκριματικό γύρο στις 19 Ιουλίου και στις 2 Αυγούστου.

Στο δεύτερο προκριματικό γύρο στις 16 και 30 Αυγούστου θα μπουν οι 37 νικητές με τους έντεκα από το Ινερτότο και άλλο ένα γκρουπ 16 ομάδων που θα ξεκινήσουν τότε την περιπέτεια τους.

Από αυτή τη φάση θα προκύψουν 32 ομάδες. Σε αυτές θα προστεθούν οι υπόλοιπες 32 μεταξύ των οποίων και οι τέσσερις Ελληνικές, με τον Παναθηναϊκό στο γκρουπ των ισχυρών και τον Πανιώνιο, τη Λάρισα και τον Άρη στους αδύνατους, αλλά και όσοι αποκλειστούν από τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν στις 20 Σεπτεμβρίου και 4 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η φάση των ομίλων στην οποία θα συμμετέχουν 40 ομάδες. Από κάθε όμιλο θα προκριθούν οι τρεις πρώτες δημιουργώντας έτσι ένα γκρουπμ 24 ομάδων οι οποίες θα πλαισιωθούν από τις 8 τρίτες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη συνέχεια ακολουθούν η φάση των 32, η φάση των 16, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά και ο τελικός στο Μάντσεστερ. To SPORT 24 εύχεται καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες!








TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ