ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Ελ Κααμπί θα βρεθεί αύριο στην Τουρκία για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τους Μαροκινούς

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 EUROKINISSI SPORTS

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αναμένεται να μεταβεί τη Δευτέρα στην Τουρκία για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε, όπως υποστηρίζουν οι Μαροκινοί.

Σενάριο από Μαρόκο, που αναπαράγουν και οι Τούρκοι, αναφέρει πως ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Το μαροκινό Μέσο Mountakhab, υποστηρίζει ότι τη Δευτέρα ο Μαροκινός φορ θα μεταβεί στην Τουρκία για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε. Μια είδηση που αναπαρήγαγε και η τουρκική ιστοσελίδα sporx.

Σύμφωνα με τους Μαροκινούς ο Ελ Κααμπί θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο. Οι ετήσιες απολαβές του θα είναι δύο εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα λάβει και πριμ υπογραφής ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Αυτή βέβαια η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί και μένει να φανεί, εάν πράγματι ισχύει. Πάντως, η Φενέρ, η οποία κινείται για δύο φορ, βρίσκεται σε συζητήσεις και με έναν έτερο Μαροκινό, τον Εν Νεσίρι.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει στον Ελ Κααμπί χρήματα, που δεν έχει πάρει κανένας άλλος σέντερ φορ των "ερυθρόλευκων" στο παρελθόν.

Την περσινή σεζόν ο Ελ Κααμπί αγωνίστηκε συνολικά 50 φορές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας απολογισμό 33 γκολ (πρώτος σκόρερ του Conference League).

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ