ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο έλεγχος των στόχων και η απουσία

Ο έλεγχος των στόχων και η απουσία
Μαντζιος

Η ενίσχυση του Γενάρη και η απουσία Μάντζιου. "Ιβ": "Δεν είμαι θυμωμένος...". Εμπλοκή στο Βοτανικό!!

Τσεκάρει, επιλέγει και εισηγήται

Η λίστα του Χενκ Τεν Κάτε είναι έτοιμη να παραδοθεί στους αρμόδιους για την ενίσχυση των "πράσινων" από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με τον επιθετικό και τον αμυντικό να είναι οι προτεραιότητες του Ολλανδού προπονητή.

Τα ονόματα που έχουν ήδη γραφτεί είναι πολλά αλλά ο 55χρονος τεχνικός και οι συνεργάτες του θα αποκρυπτογραφήσουν κάθε λεπτομέρεια των υποψήφιων στόχων.

Μιράντα, Αλεξ (Τσέλσι), Σπάχιτς, Ντούριτσα, Μπαστός, Αλεξ (Φενερμπαχτσέ), Μπάριος (Κόλο Κόλο) μερικά από τα ονόματα που ήδη έχουν "ακουστεί" και δεν αποκλείεται να "κρύβονται" πίσω από τις επιθυμίες της τεχνικής ηγεσίας και συνεπώς του συλλόγου.

Σπάχιτς: "Με ενδιαφέρει ο ΠΑΟ"

Μια από τις περιπτώσεις για την άμυνα του ΠΑΟ, ο Εμίρ Σπάχιτς, μίλησε στη "SportDay" για την περίπτωση να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Ο κεντρικός αμυντικός της Λοκομοτίβ Μόσχας, τόνισε πως τον ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός και στάθηκε στην απόφαση του να αποχωρήσει από τη Ρωσία.

"Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού εδώ και κάποιες ημέρες. Είναι ειλημμένη η απόφασή μου να φύγω από τη Μόσχα. Έχω περάσει αρκετά χρόνια εδώ. Ωστόσο, θέλω να φύγω, αφού δεν φαίνεται πουθενά προοπτική στον σύλλογο. Έχω ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο, ενημερώνοντας τον για την απόφασή μου.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά θα ενδιέφερε κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί με τη φανέλα του".



Αλλαγή πλεύσης για Αλεξ η Τσέλσι

Νέα τροπή πήρε η πιθανή αποχώρηση ή όχι του Αλεξ από την Τσέλσι, αφού μετά τα δημοσιεύματα από την Αγγλία πως ο Βραζιλιάνος σκέφτεται να αποχωρήσει (Παναθηναϊκός και Σεβίλλη τον "καλοβλέπουν")σήμερα η διοίκηση των "μπλε" με ανακοίνωσή της έδωσε άλλο στίγμα.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της δευτεραθλήτριας Αγγλίας, με ανακοίνωσή της κατέστησε σαφές πως ο 27χρονος Βραζιλιάνος άσος αν και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το "Στάμφορντ Μπριτζ", οι διοικούντες της λονδρέζικης ομάδας είναι αρμόδιοι για το μέλλον του.

Δύο εβδομάδες εκτός ο Μάντζιος

Αυτό που είχαν προαναγγείλει από το ιατρικό τιμ των "πράσινων" επιβεβαιώθηκε μετά την μαγνητική τομογραφία που έβγαλε ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο διεθνής επιθετικός θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για περίπου 15 μέρες. Αναλυτικά η ανακοίνωση των "πράσινων".

"Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Βαγγέλης Μάντζιος επιβεβαίωσε την διάγνωση και έδειξε θλάση β' βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης είναι περίπου 15 ημέρες." αναφέρει η ανακοίνωση.

Ρεπό... και το μυαλό στις Σέρρες

Ημέρα ανάπαυσης των "πολεμιστών" για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ωστόσο άπαντες από την Παρασκευή θα στραφούν αποκλειστικά στο παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με τον Πανσερραϊκό να είναι η επόμενη αντίπαλος των "πράσινων".

Ο Χενκ Τεν Κάτε αναμένεται να επιστήσει και πάλι την προσοχή των ποδοσφαιριστών του σ' ένα "πονηρό" εντός έδρας ματς που δεν χωράει "στραβοπάτημα" προκειμένου να εκμεταλλευθεί πιθανές απώλειες των πρωτοπώρων και να μειώσει την διαφορά από την κορυφή.

Ο τεχνικός των "πράσινων" αναμένεται να αλλάξει αρκετά πρόσωπα στην ενδεκάδα με δεδομένη και την απουσία των τιμωρημένων Βύντρα και Σαριέγκι, νέα πρόσωπα θα μπουν στο βασικό σχήμα. Σε ότι αφορά την αποκατάσταση των Γκάμπριελ και Νίλσον, οι δύο παίκτες δεν αποκλείεται και την Παρασκευή να προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με τους Κύπριους, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως η Ομόνοια ζήτησε και επίσημα τον Στέφανο Σιόντη, επιβεβαιώνοντας την είδηση προ ημερών με τον παίκτη των "πράσινων" να θέλει να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ιβανσιτς: "Θα πάρω σίγουρα τις ευκαιρίες μου

Ο Αντρέας Ιβανσιτς το τελευταίο διάστημα δεν είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του ωστόσο δεν δείχνει να χάνει την αυτοπεποίθησή του για την συνέχεια. Ο "Μότσαρτ" με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του την Πέμπτη υποστήριξε ότι θα παλέψει για να κερδίσει και πάλι τον προπονητή του.

" Δεν πρόκειται να βάλω το κεφάλι μου μέσα στην... άμμο και να πω φεύγω. Θα παλέψω στις προπονήσεις και θα πάρω σίγουρα τις ευκαιρίες μου. Δεν είμαι θυμωμένος με τον προπονητή μου, γιατί αυτό δεν θα βοηθήσει κανέναν" είπε ο "ξανθομάλλης και συμπλήρωσε:

" Δεν πρόκειται να «τρελαθώ» και να θυμώσω, γιατί γνωρίζω τις δυνατότητές μου. Αυτή τη στιγμή όμως απολαμβάνω όπως και όλοι στην ομάδα την πρόκριση στους "16" και έχουμε στοχεύουμε στο πρωτάθλημα".

Εγγραφο μπλοκάρει το γήπεδο στο Βοτανικό!

Ενα επίσημο έγγραφο που έχουν στα χέρια τους οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού από τον οργανισμό Αθήνας του ΥΠΕΧΩΔΕ έχει προκαλέσει ανησυχία. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι αν ανασταλεί η κατασκευή του εμπορικού κέντρου στην περιοχή από το Συμβούλιο της Επικρατείας, πιθανώς την ίδια ώρα θα μπλοκάρει και το έργο της Διπλής Ανάπλασης με δυσμενή συνέπεια και της κατασκευής του γηπέδου των "πράσινων".

" Σε ότι αφορά τον οργανισμό Αθήνας εκτιμάται ότι η τυχόν διακοπή των εργασιών του κτιριακού προγράμματος στο ΟΤ 45 Α με βάση τις ρυθμίσεις του Ν. 3481/06 θα έχει ως συνέπεια την μη αντίστοιχη υλοποίηση των ρυθμίσεων που προβλέπει ο ίδιος Νόμος και στο συνεχόμενο προς αυτό ενοποιημένο ΟΤ 45, 46, 50. Το ενδεχόμενο δεν της ακύρωσης όλων των διαδικασιών που προβλέπει ο ανωτέρω Νόμος θα έχει ως συνέπεια την μη πραγματοποίηση του δημοσίου οφέλους όπως αυτό αναλυτικά είχε περιγραφεί στα έγγραφα του Οργανισμού της Αθήνας" αναφέρει σχετικά το έγγραφο.

Η γιορτή του Πανάθα Power Club για τα παιδιά...

Μέρες γιορτινές και το club του "Πανάθα" ετοιμάζεται να δώσει χαρά στα μέλη του που αναμένεται να κάνουν την γιορτή με τον "πράσινο" Aϊ-Βασίλη να μοιράζει δώρα και χαμόγελα. Ετσι σύμφωνα με την ανακοίνωσή που εξέδωσε η ΠΑΕ το προσεχές Σάββατο (12:00) θα πραγματοποιηθεί η παιδική γιορτή για τα μέλη και όχι μόνο.

" Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διοργανώνει αυτή τη χρονιά τη μεγάλη παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα μέλη του Πανάθα Power Club, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008, ώρα 12:00.

Τα παιδιά και οι κηδεμόνες τους, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα αστέρια του Παναθηναϊκού μαζί με τον Πανάθα και να περιηγηθούν στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, ενώ θα τους περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις και δώρα.

Παρακαλούμε τους μικρούς μας φίλους, μέλη του Πανάθα Power Club να έχουν μαζί τους την πρόσκληση που τους έχει αποσταλεί για την γιορτή, για την είσοδο τους στο Αττικό Πάρκο.

Σημείωση: Τα παιδιά που δεν είναι μέλη του Πανάθα Power Club, θα μπορούν να έρθουν στην γιορτή με τους κηδεμόνες τους, πραγματοποιώντας επιτόπου την εγγραφή τους





".





















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ