ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Εμπαγιέ ήθελε να συνεχίσει στη Μπολόνια"

"Ο Εμπαγιέ ήθελε να συνεχίσει στη Μπολόνια"

Ο ατζέντης του Ιμπραχίμα Εμπαγιέ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε, αλλά η προτίμηση του πελάτη του ήταν διαφορετική.

Για περίπου δέκα ημέρες, ο Ιμπραχίμα Εμπαγιέ απασχόλησε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αφού ήταν ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο διερεύνησε ο Αντρέα Στραματσόνι για τη θέση του δεξιού μπακ. Ωστόσο, ο 21χρονος αμυντικός προτίμησε να συνεχίσει στη Μπολόνια, παρότι μέχρι στιγμής δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή, Ρομπέρτο Ντοναντόνι.

Ο ατζέντης του Εμπαγιέ, Τζουσέπε Ακάρντι, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Nettuno" και μεταξύ άλλων, σχολίασε τις εξελίξεις. Αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο Ακάρντι ενέπλεξε και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τόνισε ότι ο πελάτης του επέλεξε να μην δοθεί δανεικός.

"Έχουμε μιλήσεις επανειλημμένως με τη Μπολόνια και η πρόθεση μας είναι ο Εμπαγιέ να παραμείνει και θα το επιβεβαιώσουμε. Δουλεύει πολύ σκληρά για να επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν. Είχαμε δεχτεί πίεση από μερικές σημαντικές ομάδες του εξωτερικού, όπως ο Παναθηναϊκός και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως η προτίμηση του Ιμπραχίμα είναι να συνεχίσει στη Μπολόνια" ήταν τα λόγια του Ακάρντι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ