ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο Εμπαπέ "απέφυγε" το παιδικό είδωλό του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Εμπαπέ "απέφυγε" το παιδικό είδωλό του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε πράγματα και θάματα απέναντι στην Αργεντινή, αλλά δεν θα ανταμώσει στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το παιδικό του είδωλο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η εμφάνιση του Κιλιάν Εμπαπέ απέναντι στην Αργεντινή ήταν μυθική, μοναδική, απ' αυτές που απογειώνουν καριέρες. Ο 20χρονος Γάλλος στράικερ, έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας την τελευταία τριετία, χάρη στις εμφανίσεις του με τη Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ και τη μετεγγραφή του στην Παρί το περασμένο καλοκαίρι με τον Νεϊμάρ. Είναι από τους επιθετικούς που θα αφήσουν εποχή, αν συνεχίσει να εξελίσσεται και δεν αντιμετωπίσει τραυματισμούς.

Κόντρα στον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του, σημείωσε δυο γκολ, κέρδισε ένα πέναλτι και ήταν διαρκής πονοκέφαλος για την άμυνα της Αργεντινής. Ήταν χάρμα ιδέσθαι και πλέον κοιτάζει το πώς θα καταφέρει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται με τους τρικολόρ στα γήπεδα της Ρωσίας. Επόμενη αντίπαλος για τη Γαλλία θα ήταν η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, του παιδικού ειδώλου του Εμπαπέ. Ομως η Ουρουγουάη του καταπληκτικού Έντισον Καβάνι είχε... άλλη άποψη.

Ναι, με τις δικές του φωτογραφίες στο δωμάτιο μεγάλωσε, αυτός ήταν ο αγαπημένος του παίκτης, στα δικά του χνάρια ήθελε να κινηθεί. Ως τώρα, τα πηγαίνει θαυμάσια και είναι φορ πρώτης γραμμής μόλις στα 20 του. Ο Εμπαπέ θαύμαζε όσο κανέναν άλλον τον CR7. Το δωμάτιό του ήταν γεμάτο από αφίσες του Πορτογάλου τόσο με τη φανέλα της Ρεάλ όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί σε δηλώσεις του πως "λάτρευα μικρός τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά αυτό πλέον έχει τελειώσει". Λογικό είναι να το είπε αυτό, πλέον δεν γινόταν να λατρεύει κανέναν, αλλά να τους βλέπει σαν ίσους προς ίσους. Έχει αποκτήσει την δική του περπατησιά, ακολουθεί τα δικά του χνάρια και πλέον άλλοι έχουν ως ίνδαλμα τον ίδιο τον Εμπαπέ. Το ταλέντο του είναι σπάνιο άλλωστε...

Μάλιστα, πέρυσι στην απονομή της Χρυσής Μπάλας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αναφερθεί στο θέμα και πως είχε δει από κοντά μάλιστα τον Εμπαπέ, ο οποίος ήταν πιτσιρικάς και πολύ πιο κοντός από εκείνον.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ