ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ο Εμπαπέ "χάζευε" κάθε γωνιά του Μπερναμπέου

Ο Κιλιάν Εμπαπέ "χαζεύει" το Μπερναμπέου
Ο Κιλιάν Εμπαπέ "χαζεύει" το Μπερναμπέου PRINT SCREEN TWITTER

Αποσβολωμένος στη θέα του ανακαινισμένου Σαντιάγο Μπερναμπέου ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος εξερεύνησε κάθε γωνιά του σταδίου ενόψει του Ρεάλ - Παρί Σεν Ζερμέν, με τις φημολογίες για τη μεταγραφή του στη Μαδρίτη να αναζωπυρώνονται.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τα κατάφερε και τελικά ταξίδεψε την Τρίτη (8/3) με την αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν στη Μαδρίτη. Ο νεαρός φορ πάτησε ξανά στο χορτάρι του Σαντιάγο Μπερναμπέου ενόψει της αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ, με τις κάμερες και τους φωτογράφους να τον απαθανατίζουν να εξερευνεί και να "χαζεύει" κάθε γωνιά του ανακαινισμένου εμβληματικού σταδίου.

Τα video και οι φωτογραφίες που τον δείχνουν να κοιτάζει το στάδιο αποσβολωμένος έγιναν μέσα σε λίγη ώρα viral, με τα σενάρια που τον θέλουν να είναι έτοιμος να ντυθεί στα λευκά το προσεχές καλοκαίρι να φουντώνουν.

Η Ρεάλ διεκδικεί τον Γάλλο από την περασμένη σεζόν, όμως η στάση της Παρί να παραχωρήσει ένα από τα πιο δυνατά της "όπλα" ήταν ξεκάθαρη εξαρχής. Το συμβόλαιο ωστόσο, του Εμπαπέ λήγει στο τέλος της σεζόν και όσο δεν ανανεώνεται με τους Παριζιάνους όλα παραμένουν ανοικτά.

Θυμίζουμε πως αρχικά, η συμμετοχή του 23χρονου είχε κριθεί αμφίβολη λόγω του τραυματισμού του στην προπόνηση, ωστόσο συμπεριλήφθηκε κανονιά στην αποστολή των Παριζιάνων, βγάζοντας κανονικά όλο το πρόγραμμα.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ