ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ο Εμπαπέ και η οικογένειά του θέλουν να αγοράσουν τη γαλλική Καέν

Ο  Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί πριν από ματς Champions League απέναντι στην Νιούκαστλ | 4 Οκτωβρίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί πριν από ματς Champions League απέναντι στην Νιούκαστλ | 4 Οκτωβρίου 2023 @2023 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Σύμφωνα με το ouest france, ο Κιλιάν Εμπαπέ κι η οικογένειά του ενδιαφέρονται να αγοράσουν τις μετοχές της Καέν, ομάδας της δεύτερης κατηγορίες του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποχώρησε το καλοκαίρι από το Παρίσι για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό και να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ, όμως σκέφτεται να επενδύσει στη χώρα του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ouest france, ο Γάλλος σούπερ σταρ κι η οικογένειά του βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά γαλλικής Καέν, η οποία αγωνίζεται στη Ligue 2.

Η ομάδα της Νορμανδίας ανήκει στην αμερικανική εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Oaktree Capital Management, στην οποία ανήκει επίσης, κι η πρωταθλήτρια της Serie A, Ίντερ.

Πρόσφατα ωστόσο, η Oaktree ενημέρωσε πρόσφατα τον μέτοχο που κατέχει το μειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Καέν, Πιέρ Αντουάν Καπτόν, ότι θα αποχωρήσει από την ιδιοκτησία του συλλόγου.

Έτσι, η οικογένεια του Εμπαπέ θέλει να επενδύσει και να αποκτήσει το πλειοψηφικό μερίδιο της ιδιοκτησίας του συλλόγου, αυξάνοντας το σύνολο των δραστηριοτήτων τους.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ