ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ο Εμπαπέ κέρδισε την πρώτη μάχη: Η Παρί πρέπει να του πληρώσει 55 εκατομμύρια ευρώ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP

Συνεχίζεται η διαμάχη ανάμεσα στον Κιλιάν Εμπαπέ και την Παρί Σεν Ζερμέν, με την επιτροπή του γαλλικού ποδοσφαίρου να διατάσσει τους Παριζιάνους να του καταβάλλουν 55 εκατομμύρια ευρώ.

Η διαμάχη του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν για οφειλές προς το πρόσωπό του συνεχίζεται, με τον νυν ποδοσφαιριστή της Ρεάλ να κερδίζει την πρώτη νομική μάχη.

Η επιτροπή του γαλλικού ποδοσφαίρου, η οποία δίκασε την υπόθεση, διέταξε την Παρί Σεν Ζερμέν να πληρώσει στον Εμπαπέ τους μισθούς του Απριλίου, του Μαΐου και του Ιουνίου, όπως και μπόνους του περασμένου Φεβρουαρίου. Ο συνολικός λογαριασμός ανέρχεται στα 55.000.000 ευρώ με περιθώριο αποπληρωμής οκτώ ημερών.

Την Τετάρτη (11/9) ο δικηγόρος του Εμπαπέ βρέθηκε μπροστά στην επιτροπή και αναφέρθηκε στις οφειλές προς το πρόσωπο του πελάτη του, ενώ το νομικό τμήμα της Παρί εξέδωσε ανακοίνωση για συνέχιση των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να βρεθεί συμβιβαστική λύση.

Η επιτροπή αποφάσισε υπέρ του Εμπαπέ, ενώ σύμφωνα με την Parisien πρόκειται ουσιαστικά για τον πρώτο γύρο αυτής της διαμάχης. Επομένως, θα υπάρχει και συνέχεια, με τους Παριζιάνους να οργανώνουν την αντεπίθεσή τους.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ